Ζένια Μπονάτσου για τον θάνατο του Βλάσση: "Δεν μπορούσε να αναπνεύσει..."

Συγκλονίζει σε συνέντευξή της στο "Πρωινό"

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Ζένια Μπονάτσου, η οποία από το φθινόπωρο θα παίξει στην θεατρική παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, περιέγραψε στο "Πρωινό" τις εφιαλτικές που έζησε το βράδυ που έχασε από τη ζωή τον πατέρα της. Εκείνη τότε ήταν μόλις 7 ετών!

 «Όλο αυτό έγινε μπροστά μου. Ήταν γύρω στις 4 το πρωί και για κάποιο λόγο εγώ έχω ξυπνήσει, η μητέρα μου ήταν κρυωμένη και ο πατέρας μου της έφτιαχνε ένα χαμομήλι και τραγούδαγε και σφύραγε. Λέω στη μάνα μου γιατί δεν κοιμάστε και μου λέει είναι ο πατέρας σου δίπλα πήγαινε λίγο να τον δεις. Εκεί που παίζαμε και γελάγαμε, για κάποιο λόγο κάτι με πιάνει και φεύγω γρήγορα, μπαίνω στο δωμάτιο και της λέω μαμά ο μπαμπάς δεν είναι καλά. Δεν είχε γίνει τίποτα ακόμα, το ένιωσα. Της λέω μαμά ο μπαμπάς δεν θα ζήσει. Μου λέει τι είναι αυτά που λες παιδί μου και με πήραν τα κλάματα.

Αφού φέρνει ο πατέρας μου το χαμομήλι στη μάνα μου, αρχίζει να μην μπορεί να αναπνέει και της φωνάζει Μάρθα, Μάρθα! Αρχίζει να μην μπορεί να αναπνέει, από τοίχο σε τοίχο κουτούλαγε και λιποθύμησε έξω από το δωμάτιό μου. Η μάνα μου έπαιρνε τηλέφωνο τους γιατρούς, εγώ να προσπαθώ να δώσω το φιλί της ζωής, ό,τι μπορούσα να κάνω κι εγώ. Οι γιατροί ήρθαν μετά από μισή ώρα και μέχρι να τον πάρουν και να τον πάνε στο νοσοκομείο… Μέχρι να φτάσουμε στο νοσοκομείο μας είπαν ότι δεν ζει.

Μέχρι να φτάσουμε στο νοσοκομείο εγώ δεν το είχα πιστέψει. Συνειδητοποίησα ότι πλέον ο πατέρας μου δεν ζει όταν μας άνοιξαν το ψυγείο. Εκεί τον είδα προτελευταία φορά. Τελευταία φορά τον είδα πια στην κηδεία».

Υπενθυμίζεται ότι ο Βλάσσης Μπονάτσος "έφυγε" στις 14 Οκτωβρίου 2004, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top