Το σχόλιο της Victoria Beckham για τον βασιλικό γάμο και το νυφικό της Meghan Markle!

Έκανε αυστηρή κριτική ή όχι;

Χιλιάδες πολίτες και εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τη γαμήλια τελετή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, που έγινε στο κάστρο του Windsor.

O  κατάλογος των προσκεκλημένων δεν περιλάμβανε πολιτικούς, αλλά πολλές προσωπικότητες της showbiz και φίλους του ζευγαριού.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι Beckhams. Το διάσημο ζευγάρι που διατηρεί στενή φιλία με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, έκανε μία λαμπερή εμφάνιση.

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο της χρονιάς η σχεδιάστρια ρούχων παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Evening Standard» και σχολίασε την τελετή, το νυφικό αλλά και το δικό της outfit.



 «Ήταν ένας πολύ ωραίος γάμος. Ήταν η καλύτερη μέρα σίγουρα. Και οι δύο έδειχναν πολύ χαρούμενος, αλλά και οι καλεσμένοι ήταν χαρούμενοι γι’ αυτούς. Η Meghan φαίνεται πολύ καλή και τον αγαπάει αρκετά», είπε αρχικά και πρόσθεσε μιλώντας για το νυφικό της Δούκισσας του Sussex: «Έδειχνε πανέμορφη! Της ταίριαζε πάρα πολύ και νομίζω πως ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να είχε βάλει».

Όσον αφορά το δικό της outfit, ανέφερε πως: «Ήταν αρκετά διαφορετικό με τον γάμο του William και της Kate. Μπορεί να έμοιαζαν τα χρώματα, αλλά δεν είχα ένα παιδί πάνω μου, καθώς τότε ήμουν έγκυος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top