Μόνο στο star.gr: Παπαρίζου- Οι αποκαλύψεις για τα backstage στο "The Voice" και η πρόταση για τη Eurovision

Με χριστουγεννιάτικη διάθεση στο "Dromos Christmas in the Park" η τραγουδίστρια- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Στη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής του «Δρόμος 89,8» στο Village Shopping and More, «DROMOS CHRISTMAS IN THE PARK», το οποίο στηρίζει το έργο του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, ήταν καλεσμένη η Έλενα Παπαρίζου.

Η τραγουδίστρια έφτασε στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού στου Ρέντη, στην ώρα της και με… χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Φορώντας κέρατα ταράνδου στο κεφάλι της, μίλησε στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, Βασίλη Λιάτσο και Βασίλη Φορτούνη,  για τη χρονιά που φεύγει, το «The Voice» αλλά και την… Γιουροβίζιον κάνοντας τη δική της πρόταση.

Μάλιστα, αφού υπέγραψε αυτόγραφα στους fans της και έβγαλε μαζί τους selfies,  τραγούδησε unplugged, «μαγεύοντας» με την εκπληκτική φωνή της τους ακροατές του σταθμού και όχι μόνο!

Όλο αυτό το διάστημα η Έλενα είναι με… μια βαλίτσα στο χέρι αφού πηγαινοέρχεται στην Σουηδία για το βραδινό σόου «My Way», στο οποίο συμμετέχει.

«Το 2016, όσον αφορά στη δουλειά μου, ήταν μια πολύ ευχάριστη δουλειά. Σε προσωπικό επίπεδο, νομίζω ότι όλοι μας ζοριστήκαμε φέτος και είχαμε διάφορα προβλήματα (και οικονομικά και προσωπικά)» ανέφερε και πρόσθεσε: «Άλλωστε θεωρώ ότι όλα στη ζωή μας είναι και μια δοκιμασία για να δούμε πόσο αντέχουμε, πώς μπορούμε να τα ξεπερνάμε τα πράγματα και να καταλάβουμε και εμείς πώς είμαστε σαν άνθρωποι, αν έχουμε έναν καλό εαυτό ή έναν κακό εαυτό.

«Ο Μουζουράκης και ο Μαραβέγιας είναι οι δύο καλλιτεχνικοί μου έρωτες»

Παράλληλα, η τραγουδίστρια μίλησε και για το «The Voice» στο οποίο είναι coach μαζί με τον Σάκη Ρουβά, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Κωστή Μαραβέγια, δίνοντας μάλιστα μια γεύση για το τι γίνεται στα backstage του μουσικού talent show.

«Ο Μαραβέγιας είναι πάρα πολύ εύστοχος στα σχόλιά του, μιλάει πάρα πολύ ωραία! Όταν μαζευόμαστε πίσω στο καμαρίνι μετά την εκπομπή ή όταν έχουμε ένα διαλλειμάκι λιώνω μαζί του! Την ώρα που μιλάει λιώνω! Έχει μια ηρεμία, είναι λίγο ζεν! Ό, τι και να συζητήσουμε έχει ενδιαφέρον! Πιάνουμε και φιλοσοφικές κουβέντες, το πάμε και παραπέρα!» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο Πάνος Μουζουράκης με τον Κωστή Μαραβέγια είναι τόσο διαφορετικοί και είναι κολλητοί φίλοι! Είναι πολύ ωραίο αυτό που γίνεται! Ο Πάνος κουβαλάει μια ωραία τρέλα! Στην αρχή έλεγα ότι δεν θα τα πηγαίναμε καλά και του το έχω πει! Χαίρομαι που έκανα λάθος! Είναι οι δύο μου καλλιτεχνικοί έρωτες, γιατί εγώ παθαίνω κάθε χρόνο έναν καλλιτεχνικό έρωτα. Με τον Σάκη τον είχα πάθει πριν πολλά χρόνια!»

Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί κάποια στιγμή με τον Ρουβά. «Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Σάκη! Νομίζω ότι θα κάναμε ωραία μουσικά παντρέματα! Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι!».

Όσο για το Rising Star; Παρόλο που της είχε γίνει πρόταση και για το εν λόγω talent show, δεν το έχει δει!

«Το Rising Star δεν το έχω δει καθόλου γιατί δεν έχω προλάβει. Από την κριτική επιτροπή τον μόνο που ίσως δεν γνωρίζω πολύ καλά είναι τον Κώστα Μακεδόνα… Ο κάθε ένας στο είδος του είναι αξιολάτρευτος και πολύ σημαντικός και σπουδαίος» τόνισε.

Η πρόταση για την Eurovision

Υπενθυμίζεται ότι το 2005 είχε φέρει τη νίκη στην Ελλάδα, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό της Eurovision! Όμως, ποιον καλλιτέχνη θα διάλεγε εκείνη για το 2017, αν δεν πάει η ίδια φυσικά, μιας και ακούγεται πολύ έντονα αυτό το σενάριο!

«Δεν θα επέλεγα τον καλλιτέχνη, θα επέλεγα το τραγούδι!» ανέφερε και πρότεινε μάλιστα ο κόσμος να το ψηφίσει μέσω… Internet!

«Πλέον έχει τόση δύναμη το ίντερνετ, θα μπορούσαμε να ψηφίσουμε μέσω διαδικτύου ποιο τραγούδι θα θέλαμε να μας εκπροσωπήσει. Θα μπορούσε να ήταν μια μπαλάντα, ένα παραοδοσιακό, ένα πιο ποπ και ένα πιο ροκ. Θα ήθελα να στείλουμε μια πολύ καλή φωνή που θα μπορεί να χειριστεί και τα media, γιατί το συγκεκριμένο διάστημα που θα είσαι εκεί είναι σαν να διαφημίζεις τη χώρα σου!» είπε.

Δείτε στο βίντεο τις ευχές της Έλενας για το 2017 και την unplugged ερημνεία του νέου τραγουδιού της "Αγκάλιασέ με"...

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη (sathanasaki@star.gr)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top