Παιδί πριν την αφαίρεση ωοθηκών θέλει η Angelina Jolie

Θα υιοθετήσει ή θα γίνει βιολογικά μανούλα η ηθοποιός;

Παιδί πριν την αφαίρεση ωοθηκών θέλει η Angelina Jolie

Μερικά ακόμα παιδικά χαμόγελα φαίνεται πως σκέφτονται να βάλουν στο σπιτικό τους οι Brangelina, με την Angelina Jolie να επιθυμεί να γίνει ξανά μητέρα πριν αφαιρέσει τις ωοθήκες της!

Την ώρα που η συζήτηση για την προληπτική διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε δεν έχει σταματήσει, η 37χρονη σταρ φαίνεται πως έχει προχωρήσει παρακάτω: πληροφορίες αναφέρουν ότι σχεδιάζει να υιοθετήσει άλλο ένα παιδί!

«H Angie έχει συγκινηθεί ιδιαίτερα από την κατάσταση στη Συρία, την οποία επισκέφθηκε προ ημερών, και θέλει να υιοθετήσει παιδί από την Ιορδανία, προκειμένου να στραφεί προς την Μέση Ανατολή το ενδιαφέρον του κόσμου», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, προσθέτοντας πως αμφότεροι συμφωνούν στην υιοθεσία.

Μάλιστα, άλλες πληροφορίες λένε ότι η όμορφη ηθοποιός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προσπαθήσει να μείνει έγκυος πριν αφαιρέσει προληπτικά και τις ωοθήκες της, προκειμένου να μειώσει στο ελάχιστο τον κίνδυνο να προσβληθεί από καρκίνο!

Brad Pitt και Angelina Jolie έχουν υιοθετήσει τρία παιδιά -τον Maddox από την Καμπότζη, τον Pax από το Βιετνάμ και την Sahara από την Αιθιοπία- ενώ έχουν αποκτήσει βιολογ��κά άλλα τρία, την Siloh και τα δίδυμα Knox και Vivienne.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top