Β. Γουλιελμάκη: «Βρήκα έναν άνθρωπο που με αγαπάει»

Τι λέει για τον Σωκράτη Αλαφούζο και το νέο του χωρισμό

Β. Γουλιελμάκη: «Βρήκα έναν άνθρωπο που με αγαπάει»

Σελίδα γύρισε στη ζωή της η Βάσω Γιουλιελμάκη μετά το διαζύγιό της από τον Σωκράτη Αλαφούζο και όπως αποκάλυψε βρήκε και πάλι τον έρωτα.

gou1.jpg


«Ο έρωτας έχει να κάνει με το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου. Βρήκα έναν άνθρωπο που με αγαπάει. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά είναι πολύ σημαντικό να έχει δίπλα σου κάποιον που σε αγαπάει και σ’ το λέει και σ’ το δείχνει με τις πράξεις του», είπε η ηθοποιός.

gou2.jpg



Όπως λέει το ένστικτό της για τους έρωτές της δεν την έριξε ποτέ έξω, τονίζοντας ότι και με το Σωκράτη Αλαφούζο το ένστικτό της δεν ήταν λάθος.

«Δεν με γέλασε το ένστικτό μου ούτε στην περίπτωση του Σωκράτη. Ήταν ένας μεγάλος έρωτας, άσχετα αν τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως τα θέλαμε», είπε.

gou3.jpg



Παραδέχθηκε μάλιστα ότι παρά το γεγονός ότι είναι και πάλι ερωτευμένη, ακόμα αγαπάει τον Σωκράτη Αλαφούζο.

«Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που δε διαγράφεται. Κάναμε μαζί ένα παιδί και αυτό, ότι κι αν συνέβη μεταξύ μας δεν αλλάζει. Χαίρομαι που η ταινία του “Ο μικρός βασιλιάς” έχει πάρει τόσα πολλά βραβεία και θέλω να προχωρήσει και να είναι περήφανη η κόρη μου για τον πατέρα της. Ο Σωκράτης είναι πολύ καλός άνθρωπος και μόνο αγάπη αισθάνομαι γι’ αυτόν», είπε.

gou4.jpg



Όσο για το χωρισμό του από την Άριλε Κωνσταντινίδη;

«Θέλω ο Σωκράτης να προχωρήσει στη ζωή του. Θέλω να ανοίξει τα φτερά του, να αγαπήσει και να αγαπηθεί», απάντησε.

Τι λέει όμως η οχτάχρονη κόρης της Μαρίλια για το νέο άνδρα της ζωής της;

gou5.jpg



«Η Μαρίλια είχε συνηθίσει στην ιδέα ότι στη ζωή του πατέρα της υπήρχε μια άλλη γυναίκα, οπότε ήθελε πολύ να ξαναερωτευτώ. Μάλιστα πολλές φορές με συμβούλευε να προσέχω το ντύσιμό μου, να βάφομαι και να περιποιούμαι τα μαλλιά μου για να είμαι ωραία. Ωστόσο είναι λίγο αμήχανη στιγμή που θα πρέπει να μιλήσεις στο παιδί σου για ένα καινούργιο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σου. Στη δική μου περίπτωση όμως είχε προετοιμαστεί το έδαφος γιατί έβλεπα πόσο πολύ ήθελε να με δει και πάλι ευτυχισμένη. Ήθελε και η μητέρα της να είναι το ίδιο καλά με τον πατέρα της, γι’ αυτό και η αντίδρασή της ήταν θετική», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top