Αντώνης Ρέμος: Η αφιέρωση του στον Πύρρο Δήμα

«Ο,τι κάνετε θα το βρείτε μπροστά σας»

Τα μηνύματα του προς… πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε ο Αντώνης Ρέμος κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Κολλέγιο Αθηνών.

Ο τραγουδιστής, μίλησε για τον μεγάλο μας λαϊκό καλλιτέχνη Δημήτρη Μητροπάνο, αφιερώνοντας του το τραγούδι «Ρόζα»:

«Ένα τραγούδι για έναν μεγάλο, πολύ μεγάλο μου φίλο, που έφυγε με το χαμόγελο στα χείλη πριν μερικές μέρες» είπε και συνέχισε:

«Η θλίψη δεν χωράει γιατί ο θάνατος δεν είναι θλίψη, αλλά μια αρχή κάπου αλλού, κάπου εκεί ψηλά κοντά στο θεό. Ο Δημήτρης Μητροπάνος θα ζει πάντα μέσα στην καρδιά μας. Εκεί είναι η θέση του».

Άλλωστε άποψη του είναι πως «οι καλλιτέχνες πεθαίνουμε μόνο όταν μας ξεχνάνε. Ορκίστηκα στο Μητροπάνο να λέω τα ��ραγούδια του όσο αντέχω».

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε και στον πολύ καλό του φίλο Πύρρο Δήμα, που ήταν παρών στην συναυλία, αφιερώνοντας του ένα τραγούδι και λέγοντας του πως είναι ένας πραγματικός γίγαντας, φίλος και αδερφός του, «που τον έχουν λασπώσει και το μόνο που κάνει είναι να χαμογελά και να σιωπά. Του λέω να κλείσει τα΄αυτιά του και να ξέρει πως η αλήθεια λάμπει στο τέλος. Όση λάσπη και να μας ρίχνουν, μην μασάς τίποτα. Ο κόσμος ξέρει ποιος είμαι εγώ και ποι��ς είσαι εσύ!»

Τέλος, έδωσε την εξής συμβουλή στους μαθητές και σε όσους ήταν παρόντες στη συναυλία:

«Ο,τι κάνετε θα το βρείτε μπροστά σας. Καλό κάνετε, καλό θα βρείτε. Καλό κάνετε, κακό θα βρείτε. Είναι ένα καμπανάκι για το μυαλό μας και την καρδιά μας!»


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top