Εικόνες γκραν γκινιόλ στον Κορυδαλλό! Τα σημάδια από τις σφαίρες που τραυμάτισαν την 29χρονη κοπέλα

Η αστυνομία προχώρησε σε έξι προσαγωγές

Τα σημάδια από τις σφαίρες που έπεσαν στον Κορυδαλλό

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία για τον εντοπισμό του πιστολέρο που χθες το βράδυ άνοιξε πυρ στον Κορυδαλλό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια 29χρον η κοπέλα από αδέσποτη σφαίρα που έπινε το ποτό της με την παρέα της σε καφετέρια της περιοχής.

Διαβάστε επίσης: Στο ίδιο έργο θεατές! Αδέσποτη σφαίρα χτύπησε γυναίκα στον Κορυδαλλό

Όπως έγραψε νωρίτερα και το star.gr το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ κοντά σε καφετέρια του Κορυδαλλού στην πλατεία Ελευθερίας και συγκεκριμένα στην οδό Ταξιαρχών 16.

Ξαφνικά η 29χρονη κοπέλα έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος, χτυπημένη από σφαίρα στην κοιλιά. Δευτερόλεπτα νωρίτερα οι θαμώνες της καφετέριας είχαν ακούσει ένα καυγά σε διπλανό κομμωτήριο και πυροβολισμούς.

Η αστυνομία εκτιμά ότι μια από τις σφαίρες που έπεσαν βρήκε την άτυχη κοπέλα στην κοιλιά με αποτέλεσμα να πάθει τρώση εντέρου και να μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες στο περιστατικό εμπλέκονται 8 – 9 άτομα. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, έχει πάρει κατάθεση από τον ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου και έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής έξι προσαγωγές. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top