Τζόνι Ντεπ: Η βίαιη μητέρα του, οι παθιασμένες σχέσεις και το αλκοόλ

Γενέθλια έχει σήμερα 9 Ιουνίου ο Τζόνι- Ποιες ήταν οι γυναίκες της ζωής του

Δείτε βίντεο για τη δίκη Johnny Depp - Amber Heard από το Breakfast@Star

Τα 60 κλείνει σήμερα 9 Ιουνίου ο Τζόνι Ντεπ, σχεδόν έναν χρόνο μετά τη δικαίωσή του στην πολύκροτη δίκη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ

Χαμός στο Twitter με τα δόντια του Τζόνι Ντεπ - «Θα μου φέρουν εφιάλτες!»

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στην Washington Post. Σε αυτό τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του γάμου τους, διάρκειας 15 μηνών. Στη συνέχεια ο Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων.Τότε εκείνη με τη σειρά της υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια. 

Αθώος ο Johnny Depp, ένοχη η Amber Heard - Οι αναρτήσεις τους μετά τη δίκη

 

 

Ποιες ήταν οι γυναίκες της ζωής του που τον σημάδεψαν και διαμόρφωσαν τον εκκεντρικό, ιδιόρρυθμο και παράξενα σαγηνευτικό Τζόνι;

Τζόνι Ντεπ: Η αδιάφορη μητέρα του και η συγκλονιστική κατάθεσή του στο δικαστήριο

Ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ ποζάρει στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Carteau Marmont την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 1995 στο Δυτικό Χόλιγουντ της Καλιφόρνια

Ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ ποζάρει στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Carteau Marmont την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 1995 στο Δυτικό Χόλιγουντ της Καλιφόρνια.
 

Ο Τζόνι Ντεπ έδωσε μια συγκλονιστική κατάθεση στην πολύκροτη δίκη κατά της Άμπερ Χερντ. Μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε με τη βίαιη μητέρα του, Μπέτι Σου Πάλμερ:

Η λεκτική κακοποίηση, η ψυχολογική κακοποίηση, ήταν σχεδόν χειρότερη από το ξύλο. Το ξύλο ήταν απλά σωματικός πόνος. Τον σωματικό πόνο μαθαίνεις να τον αντιμετωπίζεις. Μαθαίνεις να τον δέχεσαι.

Κάποια από τα περιστατικά που περιέγραψε ο σταρ στο δικαστήριο ήταν όταν η μητέρα του είχε ρίξει πάνω του ένα τασάκι, μια γόβα και ένα τηλέφωνο, ενώ συνήθιζε να χτυπάει τα παιδιά της στο κεφάλι και «είχε την ικανότητα να είναι όσο σκληρός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος». Αντίθετα, ο ηθοποιός περιέγραψε τον πατέρα του ως «πολύ ευγενικό ήρεμο, ντροπαλό και έναν άνθρωπο που δεν ήταν με κανένα τρόπο επιθετικός».

Τζόνι Ντεπ: Στο κόκκινο χαλί των Καννών μετά δικαστική διαμάχη με τη Χερντ

 

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ντεπ: «όταν η Μπέτι Σου, η μητέρα μου, θα ξέσπαγε προς τον πατέρα μου και φυσικά μπροστά στα παιδιά, δεν την ένοιαζε. Εκείνος παράμενε πολύ στωικός. Ενώ εκείνη του έλεγε απαίσια πράγματα, εκείνος απλά την κοιτούσε ενώ μοίραζε τον πόνο και εκείνος τον κατάπινε» εξηγώντας ότι δεν υπήρχε ούτε μια στιγμή που ο πατέρας του να έχασε τον έλεγχο και να της επιτέθηκε.

Υπήρχαν κάποιες στιγμές που η κατάσταση ξέφυγε και μπορούσα να δω τα μάτια του να βουρκώνουν,ενώ την κοιτούσε και δεν έλεγε τίποτα. Η πιο έντονη αντίδρασή του θα ήταν να ρίξει μπουνιά στον τοίχο. Μια φορά τον είδα να χτυπάει τον τοίχο και να σπάει το χέρι του επειδή ήταν τοίχος από μπετόν, αλλά ποτέ δεν την άγιξε, ποτέ δεν ήρθε σε αντιπαράθεση. Παρέμεινε ένας gentleman.

Η κατάθεση του ηθοποιού ήρθε μια εβδομάδα μετά την κατάθεση της μεγάλης του αδελφής, Κρίστι Ντεμπρόβσκι, που επίσης είχε μιλήσει για τα βίαια παιδικά χρόνια που είχε βιώσει με τον διάσημο αδελφό της, λέγοντας πως ο Depp είχε ορκιστεί να μην κάνει ποτέ σε κάποιον όσα βίωσε ως παιδί από τη μητέρα του.

Ο Ντεπ ξεκίνησε ναρκωτικά στα 11 του χρόνια

Όπως έχει παραδεχθεί, τα ναρκωτικά μπήκαν στη ζωή του στην ηλικία των 11, ενώ στα 16 του παράτησε το σχολείο για να κυνηγήσει την καριέρα του μουσικού μαζί με την μπάντα του. Στο ντοκιμαντέρ του Discovery «Johnny Depp vs Amber Heard» αναφέρεται πως ο ηθοποιός είχε δοκιμάσει μία μεγάλη γκάμα ουσιών όπως μαριχουάνα, κοκαΐνη, έκσταση, LSD, συνταγογραφημένα παυσίπονα, οποιώδη και μανιτάρια. Στην ουσία ο εθισμός του είχε να κάνει με το ότι ήθελε να ξεφύγει από τα προβλήματα που είχε στο σπίτι του.

Ο άγνωστος πρώτος γάμος του Τζόνι Ντεπ

 

 

Το 1983 ο 20χρονος τότε Τζόνι παντρεύτηκε την κατά 5 χρόνια μεγαλύτερή του make-up artist Λόρι Αν Άνισον, η οποία ήταν αδελφή ενός μέλους της μουσικής μπάντας στην οποία εκείνος συμμετείχε. Έμειναν μαζί μόνο δύο χρόνια, ενώ στη συνέχεια ο Αμερικανός ηθοποιός γνώρισε την, επίσης, ηθοποιό Σέριλιν Φεν, με την οποία υπήρξαν ζευγάρι για 3,5 χρόνια.

Στα αριστερά η μελαγχρινή είναι η Sherilyn Fenn

Στα αριστερά η μελαγχρινή είναι η Σέριλιν Φεν

To 1989 άρχισε να βγαίνει με την πρωταγωνίστρια της ταινίας Dirty Dancing, Τζένιφερ Γκρέι. Η σχέση τους κράτησε 9 μήνες, ενώ έφτασαν στο σημείο να αρραβωνιαστούν.

Η Jennifer Grey

Η Τζένιφερ Γκρέι

«Winona Ryder for ever»

Τη 18χρονη τότε Γουινόνα Ράιντερ τη συνάντησε πρώτη φορά  το 1989, στην πρεμιέρα της ταινίας Τζέρι Λι Λιούις – Ο θρύλος του ροκ, στην οποία εκείνη έπαιζε.

Λίγους μήνες αργότερα, οι δυο τους συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία Ο ψαλιδοχέρης (1990) όντας πια ζευγάρι. Έμειναν μαζί μέχρι και το 1993, ενώ κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ο Τζόνι της είχε κάνει πρόταση γάμου.

Επιπλέον, είχε «χτυπήσει» στο μπράτσο του το τατουάζ «Winona for ever» («Γουινόνα για πάντα»), το οποίο μετά τον χωρισμό άλλαξε σε «Wino for ever».

«Είναι πολύ δύσκολο να έχεις προσωπική ζωή σε αυτή την πόλη (σ.σ. Λος Άντζελες). Στη σχέση μου με τη Γουινόνα ήταν δικό μου λάθος να είμαστε ανοιχτοί, αλλά πίστευα ότι αν ήμασταν ειλικρινείς, αυτό θα κατέστρεφε το τέρας της περιέργειας. Αντίθετα, το έθρεψε και έδωσε στους ανθρώπους την άδεια να νιώσουν ότι αποτελούσαν μέρος της σχέσης μας», έχει παραδεχτεί ο ίδιος.

Η Winona Ryder

Η Γουινόνα Ράιντερ

Ο χωρισμός ήταν σκληρή δοκιμασία και για τους δύο. Μερικά χρόνια αργότερα, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως μετά το τέλος της σχέσης τους, έπεσε σε κατάθλιψη. Το τσιγάρο είχε γίνει πια ο καλύτερός της φίλος. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, είχε κινδυνεύσει να καεί ζωντανή, όταν μια μέρα αποκοιμήθηκε με το τσιγάρο αναμμένο. Λίγο αργότερα, ξύπνησε από τις φλόγες που έκαιγαν δίπλα της.

Η στήριξη της Γουινόνα Ράιντερ στη δίκη Ντεπ - Χερντ

 

 

«Σοκαρίστηκα, μπερδεύτηκα και αναστατώθηκα όταν άκουσα τις κατηγορίες εναντίον του» είπε η Ράιντερ. «Ειλικρινά, τον ξέρω μόνο ως έναν πολύ καλό άνθρωπο – έναν απίστευτα στοργικό, εξαιρετικά περιποιητικό τύπο που ήταν τόσο πολύ προστατευτικός με εμένα και τους ανθρώπους που αγαπούσε και ένιωθα πολύ, πολύ ασφαλής μαζί του».

H ανεξέλεγκτη σχέση πάθους-μίσους με την Kέιτ Μος

Tο μοντέλο Kate Moss, αριστερά, και ο ηθοποιός Johnny Depp εμφανίζονται στην πρεμιέρα της ταινίας του Depp "Don Juan DeMarco", στο Beverly Hills της Καλιφόρνια, στις 3 Απριλίου 1995. 

Tο μοντέλο Kέιτ Μος, αριστερά, και ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ εμφανίζονται στην πρεμιέρα της ταινίας του Depp "Don Juan DeMarco", στο Beverly Hills της Καλιφόρνια, στις 3 Απριλίου 1995. 

«Ο Τζόνιδειπνούσε στο Café Tabac της Νέας Υόρκης και η Kέιτ μπήκε μέσα με τη Nαόμι Κάμπελ. Την άρπαξα και τη σύστησα στον Τζόνι. Δεν είχα ιδέα ότι θα γίνονταν ζευγάρι», έχει πει ο δημοσιογράφος Τζορτζ Γουέιν μιλώντας για την πρώτη τους συνάντηση.

Ήταν μαζί από το 1994 μέχρι το 1998, ενώ η σχέση τους ήταν πολύ έντονη και είχε απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας. Για τους επικούς καβγάδες τους, έχουν γραφτεί άπειρα δημοσιεύματα. Η σταγόνα όμως, που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ο τσακωμός τους τον Σεπτέμβριο του 1994, που κατέληξε τελικά στο αστυνομικό τμήμα, αφού ο ηθοποιός κατέστρεψε το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμεναν με το γνωστό μοντέλο, στη Νέα Υόρκη.

«Δεν υπάρχει κανείς άλλος που μπόρεσε ποτέ να με φροντίσει όπως ο Τζόνι. Πίστευα ό,τι έλεγε. Όταν χωρίσαμε, έχασα το πώς είναι να εμπιστεύεσαι κάποιον», έχει εξομολογηθεί η ίδια για τον πρώην αγαπημένο της.

Την ευθύνη για τον χωρισμό τους ανέλαβε ο ηθοποιός. Όπως είχε πει:

Είμαι εκείνος που πρέπει να πάρει την ευθύνη για το τι συνέβη. Ήταν δύσκολο να είσαι μαζί μου. Άφησα τη δουλειά μου να μπαίνει στη μέση και δεν της έδωσα την προσοχή που έπρεπε.

Και η Κέιτ Μος στο πλευρό του στη δικαστική διαμάχη με τη Χερντ

Δίκη Depp - Heard: Όσα κατέθεσε η πρώην σύντροφός του, Kate Moss

Το μοντέλο εμφανίστηκε εξ αποστάσεως στο δικαστήριο, σε απευθείας σύνδεση από το σπίτι της στη Μεγάλη Βρετανία. Το όνομα του top model είχε αναφερθεί από τη Χερντ στην κατάθεσή της. Συγκεκριμένα, η πρώην σύζυγος του Ντεπ έκανε λόγο για φήμες που ήθελαν τον κινηματογραφικό σταρ να είχε σπρώξει στο παρελθόν τη Mος από τις σκάλες σε διακοπές τους στην Τζαμάικα, κατά την περίοδο που οι δυο τους ήταν ζευγάρι (από το 1994 έως το 1998). 

Η κατάθεση της Mος διήρκησε μόνο τρία λεπτά, στην οποία αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο τότε σύντροφός της την έσπρωξε από τη σκάλα.

Ο έρωτας με τη Βανέσα Παραντί και η δημιουργία οικογένειας

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Johnny Depp, παρουσιάζεται με την κοπέλα του, Γαλλίδα τραγουδίστρια-ηθοποιό Vanessa Paradis, στο Kodak Theatre για την 76η ετήσια απονομή των βραβείων Όσκαρ στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Κυριακή, 29 Φεβρουαρίου 2004. 

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Τζόνι Ντεπ, παρουσιάζεται με την κοπέλα του, Γαλλίδα τραγουδίστρια-ηθοποιό Βανέσα Παραντί, στο Kodak Theatre για την 76η ετήσια απονομή των βραβείων Όσκαρ στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Κυριακή, 29 Φεβρουαρίου 2004. 

Με τη Γαλλίδα ηθοποιό Βανέσα Παραντί γνωρίστηκαν το 1998 στη Γαλλία, στα γυρίσματα της ταινίας Η ένατη πύλη (1999), σε σκηνοθεσία Ρομάν Πολάνσκι. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την 24χρονη σήμερα Λίλι-Ρόουζ και τον 21χρονο Τζακ, τα οποία, όπως έχει εξομολογηθεί, αποτελούν πάντα την απόλυτη προτεραιότητά του.

Η Βανέσα και τα παιδιά μου, μου έδωσαν ζωή. Είναι μια υπέροχη μητέρα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βλέπεις μια μητέρα με τα παιδιά της. Η οικογένειά μου είναι το μόνο αληθινό πράγμα που μου συνέβη. Τα υπόλοιπα ήταν απλά καπνός. Αυτή είναι η πραγματική ζωή.

Η Lily-Rose Depp

Η Λίλι-Ρόουζ Ντεπ

Παρότι έμειναν σχεδόν 13 χρόνια μαζί, δεν παντρεύτηκαν ποτέ. «Ο γάμος έχει να κάνει με την ψυχή, την καρδιά και όχι με ένα κομμάτι χαρτί», έχει πει ο ηθοποιός.

Lily-Rose Depp: Καλλονή η 20χρονη κόρη του Depp και της Paradis

Τον Ιούνιο του 2012 αποφάσισαν να χωρίσουν «σαν φίλοι» δημοσιεύοντας μία κοινή δήλωση: «Παρακαλούμε σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή μας και, το πιο σημαντικό, την ιδιωτική ζωή των παιδιών μας». 

Στο πλευρό του στην υπόθεση με την Άμπερ Χερντ στάθηκε και η μητέρα των παιδιών του Ντεπ: «Αυτό δεν μοιάζει με τον αληθινό Τζόνι που έχω γνωρίσει... Είναι ένα μεγάλο ψέμα, γιατί ο Τζόνι έχει βοηθήσει πάρα πολλά άτομα στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή, με καλοσύνη και γενναιοδωρία», έχει δηλώσει.

Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Από τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης στα δικαστήρια και στις κατηγορίες για κακοποίηση

Η πρώην του Τζόνι Ντεπ αφόδευσε στο κρεβάτι τους γιατί άργησε σε πάρτι

Η Amber Heard και ο Johnny Depp ποζάρουν στους φωτογράφους κατά την άφιξή τους στην πρεμιέρα της ταινίας Black Mass κατά την 72η έκδοση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στη Βενετία, Ιταλία, Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015. 

Η Άμπερ Χερντ και ο Τζόνι Ντεπ ποζάρουν στους φωτογράφους κατά την άφιξή τους στην πρεμιέρα της ταινίας Black Mass κατά την 72η έκδοση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στη Βενετία, Ιταλία, Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015. 
 

Η Άμπερ Χερντ και ο Τζόνι Ντεπ γνωρίστηκαν το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diary». Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και στις 3 Φεβρουαρίου του 2015 παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στη βίλα τους στο Λος Άντζελες 

 H Amber Heard και ο Johnny Depp φιλιούνται στην πρεμιέρα της ταινίας The Danish Girl κατά την 72η διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στη Βενετία, Ιταλία, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015. 

Η Άμπερ Χερντ και ο Τζόνι Ντεπ φιλιούνται στην πρεμιέρα της ταινίας The Danish Girl κατά την 72η διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στη Βενετία, Ιταλία, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015. 

 «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο χαρούμενοι που αρραβωνιαστήκαμε, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε μαζί το υπόλοιπο της ζωής μας», είχαν δηλώσει από κοινού μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους το 2014.

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι ο Τζόνι Ντεπ βρήκε τη γυναίκα της ζωής του, δεκαπέντε μήνες μετά τον γάμο τους ο ηθοποιός θα δημοσιεύσει μια λιτή, σύντομη δήλωση: «Λαμβάνοντας υπόψη τη σύντομη διάρκεια του γάμου και την πρόσφατη, τραγική απώλεια της μητέρας του, ο Τζόνι δεν θα απαντήσει σε καμία από αυτές τις αισχρές, ψευδείς ιστορίες, τα κουτσομπολιά και την παραπληροφόρηση και τα ψέματα σχετικά με την προσωπική του ζωή. Ελπίζουμε πως η λύση αυτού του σύντομου γάμου θα έρθει γρήγορα».

Η ηθοποιός Amber Heard αποχωρεί από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016, αφού έδωσε ένορκη δήλωση ότι ο σύζυγός της Johnny Depp της πέταξε το κινητό της κατά τη διάρκεια ενός καβγά, χτυπώντας την στο μάγουλο και το μάτι. Ο δικαστής διέταξε τον Depp να μείνει μακριά από την εν διαστάσει σύζυγό του. Η Hear λίγο αργότερα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ αποχωρεί από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016, αφού έδωσε ένορκη δήλωση ότι ο σύζυγός της Τζόνι Ντεπ της πέταξε το κινητό της κατά τη διάρκεια ενός καβγά, χτυπώντας την στο μάγουλο και το μάτι. Ο δικαστής διέταξε τον Ντεπ να μείνει μακριά από την εν διαστάσει σύζυγό του. Η Χερντ λίγο αργότερα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Την ίδια ώρα, η Άμπερ Χερντ θα καταγγείλει σε ένα αμερικανικό δικαστήριο, όπου εμφανίστηκε με μελανιές στο πρόσωπο ότι ο 52χρονος τότε σύζυγός της την ξυλοκόπησε, λέγοντας μάλιστα πως είναι θύμα επαναλαμβανόμενης ενδοοικογενειακής βίας.

Ο ηθοποιός από την πλευρά του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του είχε προσάψει η σύζυγός του. Ακολούθησε μαραθώνιος δικαστικής διαμάχης, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ηθοποιός υποστήριξε πως ο ίδιος έπεφτε θύμα της βίας της Χερντ και όχι η πρώην σύζυγός του από εκείνον.

Δίκη Johnny Depp -Amber Heard: Πλήρης δικαίωση για τον κινηματογραφικό σταρ

Τελικά, ο Ντεπ δικαιώθηκε δικαστικά. Οι ένορκοι δε θεώρησαν επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο, ενώ δεν πείστηκαν από τις... ερμηνείες της στο εδώλιο. Αφού εξέτασε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, το επταμελές σώμα των ενόρκων κατέληξε ότι η ηθοποιός κρίνεται ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του πρώην συζύγου της. Ο Ντεπ έλαβε αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top