Ζωζώ Σαπουντζάκη: O κρυφός έρωτας με τον Αλέξανδρο Ωνάση

Τα 88 της χρόνια κλείνει σήμερα 27 Μαΐου η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της Ζωζώς Σαπουντζάκη στο J2US

Tα 88 κλείνει σήμερα η Ζωζώ Σαπουντζάκη που έχει καταφέρει όσο καμία άλλη να μην φαίνεται το πέρασμα του χρόνου στην εμφάνιση αλλά και στην ψυχή της!

 

 

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλιά της, το star.gr σας θυμίζει μια σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε πριν λίγους μήνες στον λογαριασμό της στο Instagram, η Eλενα Μακρή Λυμπέρη

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Αλέξανδρος Ωνάσης μαζί σε νυχτερινό κέντρο

Αλέξανδρος Ωνάσης: Ο τραγικός θάνατος και οι θεωρίες συνομωσίας

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε τη Ζωζώ Σαπουντζάκη σε πολύ νεαρή ηλικία με τον Αλέξανδρο Ωνάση σε νυχτερινό κέντρο τη δεκαετία του ‘60, τον αδικοχαμένο γιο του Έλληνα μεγιστάνα, Αριστοτέλη Ωνάση.

Θα συνεχίσει στο J2US η Σαπουντζάκη μετά τα κρούσματα κορωνοϊού;

Όπως γράφει η γνωστή εκδότρια στη δημοσίευση: «Ο Αλέξανδρος ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί. Θυμάμαι τότε ερχόταν ο πατέρας του στο μαγαζί συνεχώς. Ο Αλέξανδρος τότε ήταν μαθητής» έχει διηγηθεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τη γνωριμία της με τον νεαρό γιο του Ωνάση με τον οποίο είχε δεσμό-σύμφωνα πάντα με τις διηγήσεις της διαχρονικής σταρ.

«Είχε έρθει, λοιπόν, ένα βράδυ με τον κολλητό του τον Βερνίκο στο κέντρο όπου εμφανιζόμουν εγώ, στην "Πεταλούδα", στην πλατεία Αμερικής. Βγήκα τραγούδησα και ο νεαρός Ωνάσης δεν σταματούσε να ανοίγει σαμπάνιες και να πετάει λουλούδια. Όταν τέλειωσα το σόου, με παίρνει αγκαλιά. Και άρχισε να μου μιλάει, ώρες ολόκληρες. Από την επομένη ο Αλέξανδρος ερχόταν στο σπίτι μου με σοφέρ με έπαιρνε και πηγαίναμε για ψάρι στου Αντωνόπουλου. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια που μου έλεγε για τα παιδικά του χρόνια, για την Κάλλας και ότι δεν την χώνευε αλλά και τα δάκρυα που έτρεχαν από τα ματάκια του συχνά πυκνά για τη μάνα του, τότε που είχε χωρίσει με τον πατέρα του. Ο Αλέξανδρος ήταν ένα άβγαλτο παιδί γεμάτο συναισθήματα. Νεανικά συναισθήματα. Όταν πήγε να με φιλήσει πρώτη φορά έτρεμε».

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Μένω στην Κινέτα, στο καμένο σπίτι μου»

Ο έρωτας του Αλέξανδρου Ωνάση με τη Ζωζώ

Για τον έρωτα αυτόν που τελικά δεν ευδοκίμησε, είχε μιλήσει πρόσφατα η «βασίλισσα της νύχτας» και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. «Ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση, ο Αλέξανδρος, μου έστελνε γραμματάκια και μου έγραφε “Καμία δεν είναι σαν κι εσένα”. Ειδωθήκαμε μερικές φορές αλλά εντάξει, ήταν μικρό παιδί. Δεν προχώρησα», είχε δηλώσει.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ζωζώ Σαπουντζάκη & Αλέξανδρος Ωνάσης σε νυχτερινό κέντρο της δεκαετίας του 60: «Ο Αλέξανδρος ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί! Θυμάμαι τότε ερχόταν ο πατέρας του στο μαγαζί συνεχώς. Ο Αλέξανδρος τότε ήταν μαθητής» έχει διηγηθεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τη γνωριμία της με τον νεαρό γιο του Ωνάση με τον οποίο είχε δεσμό-σύμφωνα πάντα με τις διηγήσεις της διαχρονικής σταρ. «Είχε έρθει, λοιπόν, ένα βράδυ με τον κολλητό του τον Βερνίκο στο κέντρο όπου εμφανιζόμουν εγώ, στην “Πεταλούδα”, στην πλατεία Αμερικής. Βγήκα τραγούδησα και ο νεαρός Ωνάσης δεν σταματούσε να ανοίγει σαμπάνιες και να πετάει λουλούδια. Όταν τέλειωσα το σόου, με παίρνει αγκαλιά. Και άρχισε να μου μιλάει, ώρες ολόκληρες. Από την επομένη ο Αλέξανδρος ερχόταν στο σπίτι μου με σοφέρ με έπαιρνε και πηγαίναμε για ψάρι στου Αντωνόπουλου. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια που μου έλεγε για τα παιδικά του χρόνια, για την Κάλλας και ότι δεν την χώνευε αλλά και τα δάκρυα που έτρεχαν από τα ματάκια του συχνά πυκνά για τη μάνα του, τότε που είχε χωρίσει με τον πατέρα του. Ο Αλέξανδρος ήταν ένα άβγαλτο παιδί γεμάτο συναισθήματα. Νεανικά συναισθήματα. Όταν πήγε να με φιλήσει πρώτη φορά έτρεμε». #zozosapountzaki #alexandrosonassis #alexandreonassis #onassissaga #onassis #beautifulgreeks #athensbynight #vintageathens

A post shared by Elena’s diary_blog (@elenasdiary_blog) on

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top