Η μάνα που έπνιξε τα παιδιά της σε λίμνη για να ζήσει τον έρωτά της

Η δολοφόνος Susan Smith σκότωσε τους δύο γιους της

Μέχρι σήμερα συγκλονίζει η υπόθεση της Susan Smith, της γυναίκας που έπνιξε τα παιδιά της σε μία λίμνη για να μπορέσει να ζήσει τον έρωτά της. Mάλιστα αυτές τις ημέρες πριν από περίπου 25 χρόνια, ξεκινούσε η δίκη της.

 αυτοκίνητο της Suzan Smith

Τη δεύτερη ημέρα της έρευνας, η αστυνομία υποψιάστηκε ότι η μητέρα γνώριζε που βρίσκονται τα παιδιά της. Οι ερευνητές άρχισαν να ψάχνουν τις κοντινές λίμνες, συμπεριλαμβανομένου του John D. Long Lake, όπου τελικά βρήκαν τα άψυχα κορμιά των αγοριών και το αυτοκίνητο της Suzan Smith.

Ήταν 25 Οκτωβρίου του 1994 όταν η Suzan κατήγγειλε απεγνωσμένη στην αστυνομία ότι ένας μαύρος άνδρας της έκλεψε το αμάξι που είχε τους δυο γιους της (14 μηνών και 3 ετών) μέσα! Για 9 ολόκληρες ημέρες εμφανιζόταν στην τηλεόραση κλαίγοντας και ζητώντας να βρεθούν τα παιδιά της…

suzan smith

H Suzan Smith

Σε συνέντευξη τύπου είχε σημειώσει: 

Δεν μπορώ καν να σας περιγράψω το πώς αισθάνομαι.
Εννοώ ότι η καρδιά πονάει τόσο πολύ. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, να φάω. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα αλλά τους σκέφτομαι.

Ωστόσο στις 3 Νοεμβρίου του ίδιου έτους ομολόγησε πως εκείνη τα σκότωσε! Τα έβαλε μέσα στο αμάξι της και το άφησε να κυλήσει στην λίμνη John D. Long. Τα παιδιά βρήκαν τραγικό θάνατο, καθώς πνίγηκαν.

Λέγεται πως το έκανε για να μπορέσει να ζήσει ανέμελη τον παράνομο έρωτά της με έναν πλούσιο άντρα.
Η ίδια είπε πως δεν είχε τίποτα προσχεδιασμένο και πως δεν ήταν ο εαυτός της…

Δύο δεκαετίες μετά από αυτό το πρωτοφανές έγκλημα που σόκαρε την Βόρεια Καρολίνα και όλη την Αμερική, η Suzan αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της με μία χειρόγραφη επιστολή της στην εφημερίδα «The State».

Δεν είμαι το τέρας που νομίζει η κοινωνία. Απέχω πολύ από αυτό. Κάτι πήγε πολύ λάθος εκείνη τη νύχτα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου.

η λίμνη που βρέθηκαν νεκρά τα παιδιά της suzan smith

H λίμνη που βρέθηκαν νεκρά τα παιδιά της Suzan Smith

Στο γράμμα της η 43χρονη πλέον παιδοκτόνος λέει ότι αφού έπνιξε τα δύο αγόρια της είχε σκοπό να αυτοκτονήσει επειδή δεν ήξερε το πώς να πει σε όλους ότι οι γιοι της ήταν νεκροί.

Ήθελα να αυτοκτονήσω και να αφήσω ένα σημείωμα στο οποίο θα έλεγα τι έγινε. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να αντικρίσω την οικογένειά μου μετά από την αποκάλυψη της αλήθειας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top