Έλβις Πρίσλεϊ: Γυναίκες, σκάνδαλα και απιστίες

Ο σπουδαίος Έλβις Πρίσλεϊ γεννήθηκε σαν σήμερα γεννήθηκε

Πρισίλα Πρίσλεϊ: Οι σταθμοί της γυναίκας που ταύτισε τη ζωή της με τον Έλβις Πρίσλει / βίντεο ΕΡΤ

Το 1959 ανακοινώθηκε ότι ο Έλβις Πρίσλεϊ (ο οποίος γεννήθηκε σαν σήμερα στις 08 Ιανουαρίου του 1935) θα υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στη Γερμανία. Χιλιάδες θαυμάστριες συγκεντρώθηκαν στον σιδηροδρομικό σταθμό για να αποχαιρετήσουν το είδωλό τους. Μαζί του έφευγαν και πολλοί άλλοι στρατιώτες, αλλά οι κοπέλες είχαν μάτια μόνο για τον γοητευτικό τραγουδιστή.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Στο νοσοκομείο μετά από ανακοπή καρδιάς η κόρη του Έλβις

Στη μακρινή Γερμανία έμενε μία 14χρονη Αμερικανίδα, κόρη αεροπόρου. Το όνομά της ήταν Πρισίλα Μπολιέ και είδε για πρώτη φορά τον Έλβις Πρίσλεϊ στο εξώφυλλο του δίσκου, που της πήρε δώρο ο πατέρας της.

Όταν ένας οικογενειακός φίλος, της είπε ότι μπορούσε να γνωρίσει από κοντά το διάσημο τραγουδιστή, η Πρισίλα ενθουσιάστηκε. Δυσκολεύτηκε να πάρει άδεια από τους γονείς της που δεν βρήκαν και πολύ καλή την ιδέα, αλλά τελικά την άφησαν. Άλλωστε, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πώς θα εξελισσόταν η ιστορία.

Ο τραγουδιστής γνώρισε τη νεαρή και δήλωσε καταγοητευμένος. Την επόμενη μέρα τηλεφώνησε στο σπίτι των Μπολιέ και ζήτησε να την επισκεφτεί. Ο 24χρονος νεαρός εντυπωσίασε τους γονείς της με τους καλούς του τρόπους.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Παραπατούσε στις Χρυσές Σφαίρες, δύο μέρες πριν πεθάνει

Η 14χρονη Πρισίλα ήταν για τον Πρίσλεϊ όμορφη, ντροπαλή, αθώα και τρυφερή. Λόγω της ηλικίας της, ο Πρίσλεϊ ένιωθε ότι μπορούσε να σμιλέψει τη νεαρή κοπέλα όπως την ονειρευόταν. Υπέφερε από τον χαμό της πολυαγαπημένης του μητέρας, μακριά από την οικογένειά του και αποκομμένος από τη σόου μπιζ, που μέχρι τότε ήταν όλη του η ζωή. Στην Πρισίλα, βρήκε το στήριγμα που έψαχνε.... 

Η Πρισίλα επισκέφτηκε το Λος Άντζελες για μερικές μέρες το καλοκαίρι του 1961 και μετακόμισε μόνιμα, έναν χρόνο αργότερα. Οι γονείς της την άφησαν να φύγει, με την προϋπόθεση ότι θα έμενε με τον πατέρα του Πρίσλεϊ, χωριστά από τον τραγουδιστή. Έτσι κι έγινε. Όσο ο Πρίσλεϊ ταξίδευε, η Πρισίλα τον περίμενε στο σπίτι, απασχολημένη με το σχολείο, που ακόμα δεν είχε τελειώσει.... 

Ο μυστικός γάμος 

Τα Χριστούγεννα του 1966, ο Πρίσλεϊ έκανε πρόταση γάμου στην Πρισίλα. Πολλοί λένε ότι ο πατέρας της νύφης του έδωσε μια μικρή «ώθηση», απειλώντας τον ότι θα τον κατηγορήσει για αποπλάνηση ανηλίκου αν δεν την παντρευόταν.... 

Το πρωί της 1η Μαΐου, έπειτα από μια τελετή που διήρκεσε μόλις οχτώ λεπτά, η Πρισίλα έγινε επισήμως η κυρία Πρίσλεϊ.

Ο χωρισμός

Τα πρώτα χρόνια του γάμου τους, ο Πρίσλεϊ φάνηκε να αποδέχεται πλήρως τον ρόλο του πατέρα. Λάτρευε τη Λίσα και της έκανε όλα τα χατίρια.

Ο γάμος του με την Πρισίλα σταμάτησε γρήγορα να είναι ευτυχισμένος. Η Πρισίλα σύντομα ανακάλυψε ότι δεν είχε διάθεση να κάνει σεξ μαζί της μόλις γεννήθηκε η κόρη τους. Από εκεί και πέρα η Πρισίλα θα μετατρεπόταν σε «μητρική φιγούρα» για τον ΄Ελβις. Το 1971 περνούσαν ήδη πολύ καιρό χωριστά ο ένας από τον άλλο.

Χώρισαν στις 23 Φεβρουαρίου του 1972 και συμφώνησαν στην από κοινού επιμέλεια της κόρης τους. Παρ΄όλα αυτά, ο ΄Ελβις ενοχλήθηκε όταν διαπίστωσε ότι εκείνη έχει συνάψει σχέση με τον δάσκαλο καράτε Μάικ Στόουν. Ενώ είχε αρχίσει ήδη να εθίζεται σε επικίνδυνα κοκτέιλ από ναρκωτικές ουσίες (που έπαιρνε ήδη καιρό) και υπνωτικά χάπια προσπάθησε να πείσει τους σωματοφύλακές του να βρουν ένα τρόπο να σκοτώσουν τον Στόουν. 

Σύμφωνα με το βιβλίο της, όταν του είπε να χωρίσουν, ο Πρίσλεϊ τη βίασε και της ψιθύρισε: «Έτσι κάνει έρωτας ένας άντρας σε μια γυναίκα». Αργότερα, η ίδια δήλωσε ότι η περιγραφή ήταν υπερβολική και το συμβάν δεν έγινε όπως το περιέγραψε.... 

Η τελευταία σύντροφός του τον βρήκε νεκρό

Έξι μήνες μετά τον χωρισμό με την Πρισίλα, ο Έλβις γνώρισε τη βασίλισσα της ομορφιάς Λίντα Τόμσον, αλλά η σχέση τους θα χαρακτηρίζονταν περισσότερο σαρκική παρά οτιδήποτε άλλο. Όπως όλες όσες έκαναν κάποια σχέση μαζί του θα ανακάλυπταν, ότι ο ΄Ελβις δεν ήταν ικανός να είναι τίποτα άλλο από «σοβαρά άπιστος», όπως αναφέρει το βιβλίο.

Τελευταία σύντροφος του Πρίσλεϊ ήταν η 20χρονη Τζίντζερ Όλτεν, η οποία έμελλε να είναι και αυτή που θα τον έβρισκε νεκρό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top