Μητσοτάκης: Επιδότηση τον Αύγουστο για το ρεύμα 

 «Αδιανόητη η σεξιστική επίθεση Πολάκη» 

Κυριάκος Μητσοτάκης

Συνέντευξη στο  Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη, παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η πολιτική βία δεν έχει χώρο στις δημοκρατίες μας» τόνισε σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλτ Τραμπ, προσθέτοντας πως στην πολιτική έχει θέση ο διάλογος, και όχι συνθήματα όπως «Τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν».

Σχετικά με την επίθεση του Παύλου Πολάκη στην Μαρία Συρεγγέλα, την χαρακτήρισε ως απαράδεκτη «Η λέξη Πολακισμός θα αποκτήσει θέση στο λεξικό του Μπαμπινιώτη».

Για τα αποτελέσματα των εκλογών είπε ότι δεν ήταν θέμα προσώπων. «Είμαστε κυβέρνηση που εκλέχθηκε για μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Αυτές υλοποιούμε. Ορίζοντας μας η τετραετία. Οι πολίτες είχαν δυνατότητα να στείλουν μήνυμα και το έστειλαν. Δεν αποσύρουμε την εμπιστοσύνη από ΝΔ αλλά καθόμαστε στην άκρη και περιμένουμε να σας αξιολογήσουμε. Προφανώς είναι θέμα και προσώπων και πολιτικών» τόνισε.

«Στόχος της κυβέρνησης είναι να υποβάλει έκτακτο τέλος στους παραγωγούς ενέργειας» ώστε να διοχετευτεί στους λογαριασμούς ενέργειας για τον μήνα Αύγουστο, ανέφερε σχετικά με τις ανακοινώσεις που θα λάβουν χώρα το πρωί της Τετάρτης. Μάλιστα έκανε λόγο για στρέβλωση της Ευρωπαϊκής αγοράς ενέργειας.

Όσον αφορά την υπόθεση Novartis, επιτέθηκε στους προστατευόμενους μάρτυρες, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση ως συνομωσία και κάνοντας λόγο για «τη Δικαιοσύνη που μπορεί να τους βγάλει τις κουκούλες». «Δεν είναι λογικό να αμείβονται οι συγκεκριμένοι μάρτυρες, που προσπάθησαν να ενοχοποιήσουν δέκα πολιτικούς», πρόσθεσε.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο newpost.gr 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top