Αλλαγή στάσης Ανδρουλάκη: Έτοιμος να δεχθεί εσωκομματικές εκλογές!   

Ποια είναι τα τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θα διεκδικήσουν την ηγεσία  

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην κεντροαριστερά και συγκεκριμένα στο ΠΑΣΟΚ μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.  Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης κάνει στροφή 180 μοιρών και είναι έτοιμος να δεχθεί την πρόκληση, για επίσπευση των διαδικασιών εκλογής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, όπως μετέδωσε ο πολιτικός συντάκτης Αντώνηw Αντωνόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

ΠΑΣΟΚ: Συνεχίζεται η αναταραχή – Ποιοι ζητούν εκλογή ηγεσίας

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης αλλάζει στάση και είναι έτοιμος «να σηκώσει το γάντι»  και να ζητήσει να στηθούν κάλπες όσο πιο γρήγορα γίνεται, ακόμη και μέσα στον Ιούλιο. Μια απόφαση που αν ληφθεί  την Τετάρτη στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ θα επικυρωθεί στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής μέχρι το τέλος Ιουνίου. 

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι  ετοιμάζονται να διεκδικήσουν την ηγεσία 

Με τα έως τώρα δεδομένα  απέναντι του στην κούρσα ηγεσίας  θα βρεθούν τουλάχιστον τρεις διεκδικητές της ηγεσίας:   

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας  θεωρείται βέβαιο από στελέχη του κόμματος ότι θα  βγει μπροστά. Δεν θέλει  να ταυτιστεί με μια λογική ανθρωποφαγίας ή αγωνίας για την καρέκλα.  Την Κυριακή με συνέντευξη του θα δώσει με σαφήνεια το πολιτικό του στίγμα και θα αφήνει ανοιχτό να μπει στην κούρσα της ηγεσίας.  

Μέσα στις επόμενες μέρες θα τοποθετηθεί και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης που επίσης δεν έχει μιλήσει μέχρι τώρα, αλλά θεωρείται βέβαιη η κάθοδος του  στην  εσωκομματική «αρένα». 

Φραστικό επεισόδιο Ν. Ανδρουλάκη με Ν. Παπανδρέου

Ο Παύλος Γερουλάνος δεν έχει επιφυλάξεις. Έχει διεκδικήσει και στο παρελθόν την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ. Τάχθηκε ευθέως υπέρ της επίσπευσης των εσωκομματικών διαδικασιών και όσες φορές ρωτήθηκε αν θα είναι υποψήφιος δεν το διέψευσε. Υπάρχουν  κι άλλοι ενδιαφερόμενοι και είναι αρκετοί, αλλά μένει να διαπιστωθεί τελικά πόσοι θα το αποφασίσουν  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top