Χρυσοχοΐδης για  Αγ. Αναργύρους: Αφού χάθηκε μια ζωή, τίποτα δεν έγινε καλά

«Αν υπήρξαν λάθη να τα διορθώσουμε και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι»       

 «Χάθηκε μια ζωή, άρα τίποτα δεν είναι καλώς καμωμένο» παραδέχθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στην ΕΡΤ για το νέο περιστατικό γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, με τη δολοφονία γυναίκας αμέσως μετά την καταγγελία της στο Αστυνομικό Τμήμα, για βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου και τελικά δολοφόνου της. 

Άγιοι Ανάργυροι: «Έπεσε πάνω της & άρχισε να τη μαχαιρώνει. Αιφνιδιάστηκα!»

«Σημασία έχει να διορθώσουμε τυχόν λάθη» τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος δεσμεύθηκε για «έρευνα σε βάθος» σχετικά με το περιστατικό. «Αν υπήρξαν λάθη να τα διορθώσουμε και αν υπήρξαν παραλείψεις να τιμωρηθούν»  επισήμανε ο κ. Χρυσοχοΐδης. 

Εισαγγελική παρέμβαση για τους Αγίους Αναργύρους - Τι λέει η ΕΛ. ΑΣ.

«Κάνουμε  μια προσπάθεια και αυτό που συνέβη μπορεί να γκρεμίζει το αίσθημα ασφάλειας» τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 

Άγιοι Ανάργυροι: «Ένας τεμπέλης ήταν, που τον τάιζε η κόρη μου»

Όσον αφορά το αν μπορεί να θεσπιστεί ιδιώνυμο αδίκημα γυναικοκτονίας, ζήτησε να εξεταστεί από  τους τους νομικούς το ζήτημα. Σχετικά με το αν είναι θετικός ο ίδιος απάντησε: «Όχι μόνο εγώ, αλλά και ο Πρωθυπουργός. Άλλο όμως ο όρος, άλλο το νομικό θέμα που  πρέπει να εξεταστεί» τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top