Στις Σπέτσες για «τριήμερο» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με εντολή Κασσελάκη 

«Γκρίνια» από την Έλενα Ακρίτα για το «ύφος» του e-mail 

Στις Σπέτσες θα βρεθεί σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ το τριήμερο 19 - 21 Ιανουαρίου με εντολή του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη για συνάντηση εργασίας.    

H είδηση προκάλεσε αίσθηση καθώς δεν συνηθίζεται να καλεί πρόεδρος κόμματος όλους τους βουλευτές του για συνάντηση εργασίας σε νησί.

«Άναψε» φωτιές με τις δηλώσεις του ο Άγγελος Συρίγος

Έλενα Ακρίτα: Απευθύνονται σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;

Την αρχική έκπληξη ακολούθησε η γκρίνια από ορισμένα στελέχη, με την Έλενα Ακρίτα μάλιστα να αντιδρά για το ύφος που είναι γραμμένο το email.  

Αγωγή κατά  του Αχιλλέα Μπέου κατέθεσε η Έλενα Ακρίτα

Στην επιστολή της που την Γραμματεία της ΚΟ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:     

«Αγαπητή Γραμματέα της ΚΟ,

Μια διευκρίνιση, παρακαλώ. Αυτό το μειλ-φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος, απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;

Καλή χρονιά

Έλενα Ακρίτα»

«Δύο ξένοι στην ίδια πόλη»: Ανδρουλάκης  - Κασσελάκης στο Πατριαρχείο για τα Θεοφάνεια 

Σε μια συμβολική κίνηση που θυμίζει τον τίτλο της ταινίας «Δύο ξένοι στην ίδια πόλη» Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης θα γιορτάσουν τα Θεοφάνεια στην ιστορική πρωτεύουσα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, την Κωνσταντινούπολη, όπου θα συμμετάσχουν μεν σε κοινές εκδηλώσεις, αλλά πέραν μιας χειραψίας, δεν αναμένεται ουδέν.

Άνοιγμα Ανδρουλάκη για πρώτη φορά στην ομάδα της Αχτσιόγλου   

Συγκεκριμένα, το Σάββατο οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα συναντηθούν αναγκαστικά και πιθανότατα να καθίσουν ο ένας δίπλα στον άλλο στον Πατριαρχικό Ναό  του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, για την πρωινή θεία λειτουργία, ενώ λίγο αργότερα θα βρεθούν στην ίδια ξύλινη εξέδρα για την τελετή καθαγιασμού των υδάτων με θέα τον Κεράτιο Κόλπο.

Στην Κωνσταντινούπολη θα βρεθούν Στ. Κασσελάκης και Ν. Ανδρουλάκης   

Στην Κωνσταντινούπολη θα βρεθούν Στ. Κασσελάκης και Ν. Ανδρουλάκης  

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να συναντηθεί με τον Δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης και επιφανές στέλεχος της τουρκικής αντιπολίτευσης, Εκρέμ Ιμάμογλου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top