Άνοιγμα Ανδρουλάκη για πρώτη φορά στην ομάδα της Αχτσιόγλου  

«Θέλω να είμαστε ορχήστρα» το μήνυμα Κασσελάκη στους διαφωνούντες  

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας σε συνέδριο στη  Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να συζητήσει με τη λεγομένη γενιά των 40αρηδων του ΣΥΡΙΖΑ, που «ετοιμάζουν βαλίτσες». 

Ανδρουλάκης  - Κασσελάκης: Τι συμφώνησαν για τις υποκλοπές     

«Με πολιτικούς όρους, δηλαδή εάν συμφωνούμε σε ένα πολιτικό πλαίσιο, όπως έγινε με ένα κομμάτι της ανανεωτικής Αριστεράς, το οποίο είναι στο ΠΑΣΟΚ ή με ανθρώπους της οικολογίας, με χαρά να συζητήσουμε, να συνδιαμορφώσουμε».  

Στ. Κασσελάκης: Θέλω να είμαστε ορχήστρα 

Στο ίδιο συνέδριο μίλησε και ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος προειδοποίησε τους διαφωνούντες να μην διακινδυνεύσουν τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και ούτε λίγο ούτε πολύ τους είπε «ουδείς αναντικατάστατος», μιλώντας για την ομάδα που ο ίδιος θα αναδείξει και τους προειδοποίησε:  

Κασσελάκης από τη Θεσσαλονίκη: Θέλω να είμαστε μια ορχήστρα

Κασσελάκης από τη Θεσσαλονίκη: Θέλω να είμαστε μια ορχήστρα  

«Θα δουλέψουμε μαζί όχι επειδή ο Στέφανος θέλει να είναι «πρώτο βιολί». Θέλω να είμαστε μια ορχήστρα. Στην Ελλάδα έχουμε πολλά πρώτα βιολιά αλλά λίγες ορχήστρες και αυτό πρέπει να αλλάξει».

Νέα κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Έλενα Ακρίτα κατά Νάσου Ηλιόπουλου  

Ανέφερε ακόμη ότι ο ελληνικός λαός επέλεξε και με διαφορά τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι αξιωματική αντιπολίτευση. «Θα είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση, αυτή είναι η βούληση του Έλληνα».  

Νωρίτερα ο κ. Κασσελάκης είχε συνάντηση με τα μέλη της νομαρχιακής όπου τους ανακοίνωσε ότι θα φτιάξει γραφείο στη Θεσσαλονίκη που θα επισκέπτεται τουλάχιστον μια φορά τον μήνα. 

Τα ηχηρά μηνύματα του Στ. Κασσελάκη προς τους διαφωνούντες 

Από την παρουσίαση του βιβλίου του Ξενοφώντα Κοντιάδη, με τον τίτλο «Φαινόμενο Κασσελάκη - Το μεσσιανικό προσωπείο της μεταδημοκρατίας», στην οποία συμμετείχε,  ο κ. Κασσελάκης διεμήνυσε στους εν αναμονή αποχωρήσαντες πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει και χωρίς αυτούς και τους απέδωσε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εκλογή του, καθώς όπως είπε το κόμμα δεν λειτουργούσε όπως έπρεπε. 

Κασσελάκης: Σκέφτομαι ποιον έχω βλάψει και δέχομαι ανελέητη επίθεση 

Μηνύματα Κασσελάκη από την παρουσίαση του βιβλίου για τον ίδιο

Μηνύματα Κασσελάκη από την παρουσίαση του βιβλίου για τον ίδιο   
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top