Κασσελάκης: Σκέφτομαι ποιον έχω βλάψει και δέχομαι ανελέητη επίθεση 

«Δε θεωρώ τον εαυτό μου φαινόμενο, είμαι απλός άνθρωπος»       

«Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι ένας απλός άνθρωπος», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συζήτηση της παρουσίασης του βιβλίου του Ξενοφώντα Κοντιάδη με τίτλο «το φαινόμενο Κασσελάκη - το μεσσιανικό προσωπείο της μεταδημοκρατίας».

Ομοφοβικό παραλήρημα του Μητροπολίτη Σεραφείμ για τον Στέφανο Κασσελάκη

Ανέφερε ακόμη: «Υπάρχει μία μεγάλη συζήτηση στον κόσμο, είναι πολύ περίεργο και άβολο να μιλάω για ένα βιβλίο με το πρόσωπό μου με ερωτηματικό. Περπατάω, μιλάω, δεν φοβάμαι την συζήτηση ή ακόμη και το βρίσιμο, δεν το φοβάμαι, είμαι διάφανος δεν έχω να κρύψω κάτι».

Για την «κατηγορία» ότι χρησιμοποίησε τα social media απάντησε ότι «τα social media παρέχουν μια διαφάνεια που μπορεί να γίνει και μπούμερανγκ». Σημείωσε δε ότι «δέχομαι μία ανελέητη επίθεση κάθε μέρα, εγώ δεν έχω βλάψει κανέναν. Γιατί τόσος αρνητισμός στο πρόσωπό μου;», για να προσθέσει «γιατί το σύστημα έχει ρωγμές. Δεν προέρχομαι από το σύστημα, το ‘σύστημα δεν με έχει'. Εμείς είμαστε στην σωστή μεριά της ιστορίας». 

Μητσοτάκης: Στον  ΣΥΡΙΖΑ μαλώνουν αν αρχηγός είναι ο Τραμπ ή ο Μπέπε Γκρίλο
 

Για τις κατηγορίες περί «τραμπισμού» απάντησε ότι «Ο Τραμπ, όπως και ο Μητσοτάκης με την επίσκεψη στον φράχτη του Έβρου, προκαλούν ακροδεξιά αισθήματα. Όταν πηγαίνεις στον φράχτη του Έβρου, αυτή είναι η κακή εκδοχή της μεταπολιτικής. Αυτό ήταν που με κινητοποίησε για να ασχοληθώ με την πολιτική αντί να γυρίσω στη Αμερική. Όταν αποφάσισα να κατέβω για πρόεδρος πίστευα ότι θα κερδίσω, γιατί υπήρχε ένα κενό στο περιεχόμενο της ασκούμενης πολιτικής».

Για τους επικριτές του σημείωσε ότι «δεν έχει ξαναγίνει σε μία πολιτική να μιλάνε τόσο ξύλινα, έχουν γίνει δέντρα οι ίδιοι» για να προσθέσει ότι επιμένει «στο να υπάρξει διαφάνεια και αξιοκρατία. Αυτό είναι για μένα το περιεχόμενο της μεταδημοκρατίας. Τα μέλη που με ψήφισαν θέλουν αυθεντικότητα, νιώθουν προδομένοι από τους κομματικούς σωλήνες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top