Η απάντηση του Τσίπρα για το δείπνο με τον Σακελλαρίδη στη Νέα Σμύρνη

«Μην τα συνδέουμε όλα με πολιτική», λέει το περιβάλλον Τσίπρα

Μια συνάντηση που συζητήθηκε πολύ έγινε χθες το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη Αλέξης Τσίπρας και Γαβριήλ Σακελλαρίδης βρέθηκαν ξανά μετά από οχτώ χρόνια και το ραντεβού δόθηκε σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης. 

Επανεμφάνιση Σακελλαρίδη με στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ παρά την κριτική

Η συνάντηση των πρώην στενών συνεργατών έγινε λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη, κατά την οποία εξαπέλυσε πυρά κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου αλλά και της οικονομικής πολιτικής που εφάρμοσε η κυβέρνηση Τσίπρα με το «μαξιλάρι» των 37 δισ. ευρώ που άφησε παρακαταθήκη στην επόμενη κυβέρνηση. 

Τσίπρας και Σακελλαρίδης ήταν οι μόνοι πελάτες στην ταβέρνα και, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν αρκετά χαλαροί και οι δύο. 

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Θα επιστρέψει στην πολιτική; Τι απαντά

Η τελευταία φορά που είχαν συνομιλήσει ήταν το 2022 στο Φόρουμ των Δελφών. Σε εκείνη τη συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες, έλιωσαν οι πάγοι στη σχέση τους, μετά την ξαφνική αποχώρηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015. 

Η συνάντηση των δύο ανδρών ερμηνεύτηκε ποικιλοτρόπως, καθώς αρκετοί «διάβασαν» σε αυτήν πιθανά πολιτικά μηνύματα που να ήθελε να στείλει προς πάσα κατεύθυνση ο Αλέξης Τσίπρας. 

Τσίπρας για Κασσελάκη: «Μαθαίνει γρήγορα. Δε θα σας αφήσουμε να πλήξετε»

Ωστόσο, πηγές από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού «γείωσαν» τα σενάρια και τις εικασίες γύρω από τη συνάντηση με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη λέγοντας:

«Ο πρώην πρωθυπουργος συναντά κατά καιρούς φίλους και πρώην συνεργάτες. Τι πιο φυσιολογικό. Ας μη τα συνδέουμε όλα με την πολιτική επικαιρότητα».

«Να χαρείς αυτές τις μέρες» - Τι είπε ο Τσίπρας στον Κασσελάκη

Υπενθυμίζεται ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης υπήρξε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του πρώτου εξαμήνου του 2015. Μετά το δημοψήφισμα και τις εκλογές του Σεπτεμβρίου παρέμεινε βουλευτής έως τον Νοέμβριο, οπότε και αποφάσισε να παραιτηθεί, αρνούμενος να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα «κόκκινα δάνεια».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top