Κασσελάκης: Κάθε μέρα που ξυπνάω αισθάνομαι ότι έχω την ευθύνη να προσφέρω

Τι είπε από την Κόρινθο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αισθάνομαι κάθε μέρα που ξυπνάω ότι έχω την ευθύνη να προσφέρω» / Βίντεο από Alpha

Περιοδεία στην Κόρινθο έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε πως κάθε μέρα που ξυπνάει, αισθάνεται ότι έχει την ευθύνη να προσφέρει.

Δείπνο «έκπληξη» Κασσελάκη με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά

Εδικότερα μιλώντας στον Alpha και την εκπομπή Super Κατερίνα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Δεν κουράζομαι. Το βάρος που έχω εγώ είναι απειροελάχιστο σε σχέση με αυτό το οποίο τραβάει ο κόσμος. Όταν έρχεται κόσμος που εναποθέτει τις ελπίδες πάνω σου, ηλικιωμένος κόσμος ο οποίος κλαίει πάνω σου και θέλει να δει την πατρίδα του επιτέλους να καθαρίσει από μία εσωτερική ηττοπάθεια και διαπλοκή, νέος κόσμος που μου λέει να τον βοηθήσω να μείνει στην Ελλάδα, τότε δεν κουράζεσαι και θα συνεχίσω έτσι. Όταν έχεις αυτές τις αντιδράσεις, συνειδητοποιείς ότι η ζωή σου έχει νόημα όταν ξυπνάς το πρωί».

Δημοσκόπηση MRB: Το 52,1% συμφωνεί με τις διαγραφές του Στ. Κασσελάκη

«Η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά με ένα τέτοιο χάος. Χρειάζεται το κράτος να δουλέψει για τον πολίτη» πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε «Και πώς να δουλέψει το κράτος για τον πολίτη, όταν μέχρι οι συνταγματικά ανεξάρτητες Αρχές σου λένε ότι δέχονται πιέσεις από την κυβέρνηση;».

Για τη συνάντηση με τον Νίκο Παππά και τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα την περασμένη εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε μεταξύ άλλων: «Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κώστας Μπακογιάννης έχασε. Οι Αθηναίοι δεν ήταν ικανοποιημένοι από τη δουλειά που έκανε. Αυτό συζητήσαμε με τον Νίκο Παππά και τον Χάρη Δούκα. Μιλήσαμε επίσης για το περιβάλλον και τις ανισότητες μεταξύ των περιοχών, για τον αθλητισμό, που ο Νίκος Παππάς ξέρει πολύ καλά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top