Χαμός στο Twitter για το...παρκούρ του Στέφανου Κασσελάκη σε σχολείο ΑμεΑ

«Εμφανίστηκε απρόσκλητη», λέει για τη Δόμνα Μιχαηλίδου

To παρασκήνιο της επίσκεψης του Στέφανου Κασσελάκη  σε σχολείο ΑμεΑ και η... εξαφάνιση της Δόμνας Μιχαηλίδου από τη συνάντηση / Βίντεο από δελτίο ειδήσεων Star (27.09.23)

Χαμός έχει γίνει στα social media με το βίντεο της επίσκεψης του Στέφανου Κασσελάκη σε σχολείο ΑμεΑ, και το... παρκούρ που έκανε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κασσελάκης: «Εξαφάνισε» τη Μιχαηλίδου από την επίσκεψη σε σχολείο ΑΜΕΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψή του χθες στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, μίλησε με τους εκπαιδευτικούς και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της σχολικής μονάδας. Έκανε όμως και μια κίνηση που δεν έμεινε...απαρατήρητη: πέρασε κάτω από ένα κάγκελο, αφού πρώτα έτρεξε από το ένα κτίριο της υποδομής στο άλλο. 

Δε χρειάστηκε πολύ για να γίνει χαμός στο Twitter (X) με την κίνηση «παρκούρ» του Κασσελάκη, με χρήστες να ανεβάζουν χιουμοριστικά βίντεο με στιγμιότυπα από ακροβατικά και ταινίες δράσης.

Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε το σχολείο για...γυμναστήριο.

«Ο Κασσελάκης σταμάτησε να δίνει υλικό σε lifestyle εκπομπές με γυμναστήρια κλπ, θα κάνει καλλισθενική στις προγραμματισμένες επισκέψεις του και θα τα ανεβάζει μόνος του», έγραψε χρήστης της πλατφόρμας.

Στέφανος Κασσελάκης: Γείτονες στη Νέα Υόρκη με τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ

Εκτός όμως από τις χιουμοριστικές αναρτήσεις, υπήρξαν και εκείνες που ασκούν κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη. Σύμφωνα με χρήστες του Χ,  η επιλογή του να κάνει την κίνηση αυτή ενώ βρισκόταν σε σχολείο ΑμεΑ ήταν άστοχη. «Αντί να σεβαστεί τα παιδιά ΑμεΑ προτίμησε να κάνει επίδειξη σωματικής ικανότητας» ήταν ένα από τα αρνητικά σχόλια.

Στέφανος Κασσελάκης: «Η Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη»

Στο μεταξύ η επίσκεψη Κασσελάκη χθες στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας έχει παρασκήνιο.

Εκεί βρέθηκε για να τον υποδεχθεί η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, όμως στο βίντεο που ανάρτησε για την επίσκεψή του ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,  η Δόμνα Μιχαηλίδου δεν ήταν πουθενά.

Σε σημερινή ανάρτησή του, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι η υφυπουργός Παιδείας «εμφανίστηκε απρόσκλητη», προσθέτοντας πως «την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ.

Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη.

Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική.

Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο.

Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντραπήκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός.


Αντίθετα η υφυπουργός Παιδείας δημοσίευσε χθες μια κοινή τους φωτογραφία επισημαίνοντας πως τον υποδέχθηκε η ίδια.

Χαμός στο Twitter για το...παρκούρ του Στέφανου Κασσελάκη σε σχολείο ΑμεΑ

Η ανάρτηση που έκανε χθες η υφυπουργός Παιδείας:

«Υποδέχθηκα σήμερα τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας. Είμαστε πάντα δίπλα στους εκπαιδευτικούς, στα προβλήματα και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες, όσο και αν προσπάθησε να μας πείσει για το αντίθετο ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την επίσκεψη, συνομιλήσαμε με εκπαιδευτικούς, μαθητές και είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για μια από τις βασικότερες προτεραιότητες της Κυβέρνησής μας. Την ενίσχυση και τη διαρκή αναβάθμιση της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης. Τι έχουμε κάνει;

- 20.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες ανάγκες των παιδιών μας.

- 4.719 διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής την τελευταία τετραετία.

- 3.200 ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών την τελευταία τετραετία.

- Οριζόντια αύξηση μισθών για το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Στόχος όλων, θέλω να πιστεύω, η δημιουργία ενός ακόμη πιο εξωστρεφούς και συμπεριληπτικού σχολείου, στο οποίο έχει θέση και εξελίσσεται κάθε παιδί, χωρίς διακρίσεις. Προσβλέπουμε σε έναν εποικοδομητικό διάλογο με την αντιπολίτευση και όχι σε επικοινωνιακά σόου για τις κάμερες. Σε έναν διάλογο με προτάσεις, τις οποίες με προσοχή θα ακούσουμε και γιατί όχι και θα υιοθετήσουμε όπου υπάρχει κοινός τόπος. Άλλωστε, η δουλειά της γενιάς μας δεν είναι να εκθέσει απλά και μόνο τα προβλήματα. Η δουλειά της γενιάς μας είναι να τα λύσει. Εμείς, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top