Κασσελάκης για Αχτσιόγλου: «Κρατιέμαι εδώ και μια εβδομάδα επίτηδες»

Τα «βέλη», το «ξεσκόνισμα» και οι προτάσεις που δε διάβασε η Αχτσιόγλου

Η κόντρα μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και της Έφης Αχτσιόγλου καλά κρατεί. Ο «πόλεμος» ανακοινώσεων συνεχίζεται, λίγες ώρες πριν την ώρα της κάλπης στον ΣΥΡΙΖΑ

Αχτσιόγλου για «κρατίδιο» Κασσελάκη: «Βαρύτατο σφάλμα που δείχνει άγνοια»

Αυτή τη φορά, ο κ. Κασσελάκης έκανε λόγο για «ξεσκόνισμα» το βράδυ της Κυριακής, ενώ αναφέρθηκε και στην κ. Αχτσιόγλου, λέγοντας ότι του κάνει επίθεση σαν να είναι ο Μητσοτάκης. «Στηρίζω τη συναγωνίστριά μου δημόσια, λέει "δε με στήριξες"... Τον Ιούλιο της έστειλα τις προτάσεις μου και δε μου απάντησε ποτέ», αναφέρει μεταξύ άλλων σε νέο βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Κασσελάκης για Κατεχόμενα – Κρατίδιο: «Ήμουν κουρασμένος και άυπνος»

«Λυπάμαι που θα μιλήσω στενάχωρα. Όμως η αλήθεια είναι ότι όταν έβαζα υποψηφιότητα, δεν φανταζόμουν ότι, δύο μέρες πριν από τις εκλογές, η κατάσταση θα είχε ξεφύγει τόσο.

Κρατιέμαι πίσω όλη αυτή την εβδομάδα επίτηδες, γιατί δεν θέλω να δίνω τροφή σε όλη αυτή την ένταση.

Στηρίζω τη συναγωνίστριά μου δημόσια, ακούω "δε με στήριξες". Βλέπω κάθε βίντεό της να στρέφει τα βέλη της εναντίον μου, λες και εγώ είμαι ο Μητσοτάκης. Την αποκαλώ Έφη, όπως τον Αλέξη τον αποκαλώ πάντα Αλέξη και αντί για χέρι φιλίας το θεωρεί υποτίμηση. Βλέπω να διακινεί σενάρια, ότι ήμουν συνεργάτης του Μητσοτάκη, και ποιος την διαψεύδει; Ο Γιάννης Πρετεντέρης!

Είμαι αναγκασμένος να πω ότι στην Έφη Αχτσιόγλου απευθύνθηκα τον Ιούλιο, λίγο μετά την υποψηφιότητά της, στέλνοντας προτάσεις για να βάλει, αν ήθελε, στο πρόγραμμά της. Να συνδράμω. Να συζητήσουμε. Να είμαι παρών. Είναι σε αυτό εδώ το χαρτί, το οποίο δημοσιοποιώ. Δε μου απάντησε ποτέ – είναι δικαίωμά της-, όμως εγώ θεώρησα ηθική μου υποχρέωση να συνεισφέρω στον αγώνα της.

Οι προτάσεις του Στέφανου Κασσελάκη στην Έφη Αχτσιόγλου

Δεν είχα κανέναν αυτοσκοπό για αυτοπροβολή. Ήθελα το "μαζί" και δεν το βρήκα. Αυτό το "μαζί" το ζητάω από εσάς. Τονίζω τη λέξη: ενότητα.

Εσείς είστε οι εγγυητές της. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο δικός σας. Κάνω έκκληση. Χαμηλώστε τους τόνους. Ψηφίστε όποιον θέλετε την Κυριακή.

Νιώστε την ανάγκη του διπλανού σας να ψηφίσει το αντίθετο από εσάς. Είμαστε σύντροφοι. Αυτή είναι μία σπουδαία λέξη. Δεν τη σκορπάμε.

Αυτή η λέξη από τη Δευτέρα θα μας ενώνει. Αυτή η λέξη είναι η χαραγμένη Αριστερά στην καρδιά μας», αναφέρει στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης, στο οποίο δείχνει και το επίμαχο έγγραφο που φέρεται να έστειλε στην Έφη Αχτσιόγλου.

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη: 


Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top