Κακοκαιρία: Στη «μάχη» και οι Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή Δένδια   

Επιστρέφει εσπευσμένα από τα ΗΑΕ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας 

Στη «μάχη» της αντιμετώπισης των συνεπειών της κακοκαιρίας ρίχνονται με ακόμη περισσότερα μέσα οι Ένοπλες Δυνάμεις, με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια και σε συνεννόηση με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο        

Κακοκαιρία Daniel: Η στιγμή που καταρρέει σπίτι στον Παλαμά Καρδίτσας

Όπως μετέδωσε ο Αντώνης Αντωνόπουλος στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star,  στο  «σκηνικό πολέμου», κυριολεκτικά, με τη μανία της φύσης, ο στρατός βγαίνει μπροστά, όπως δήλωσε και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες για τη χώρα και τη δοκιμασία που περνούν οι συμπολίτες μας

Πολίτες διασώζονται από μπουλντόζα του Ελληνικού Στρατού

Πολίτες διασώζονται από μπουλντόζα του Ελληνικού Στρατού 

Κακοκαιρία: «Βγάλαμε τα παιδιά μας με βάρκα» - Σοκαριστικές μαρτυρίες

Ήδη επιστρέφει εσπευσμένα από το εξωτερικό που ήταν σε επίσημη αποστολή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, προκειμένου να έχει τη γενική επίβλεψη της αποστολής που αναλαμβάνει ο στρατός. 

 

Κακοκαιρία: Στέλνουν ελικόπτερα & βατραχάνθρωπους για τους εγκλωβισμένους

Οι Ένοπλες Δυνάμεις μπαίνουν με αυταπάρνηση στη μάχη, με τα πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα, αλλά με τα μέσα που διαθέτουν θα συμβάλουν καθοριστικά στις επιχειρήσεις διάσωσης και απεγκλωβισμού των πολιτών. 

Στη μάχη αντιμετώπισης των συνεπειών της κακοκαιρίας οι Ένοπλες Δυνάμεις

Στη μάχη αντιμετώπισης των συνεπειών της κακοκαιρίας οι Ένοπλες Δυνάμεις  

Με διαταγή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ενισχύονται οι δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, οι οποίες θα βρίσκονται σε απόλυτη συνεργασία με την Πολιτική Προστασία. 

Πρόκειται για τον σχεδιασμό μιας καλά οργανωμένης πολεμικής επιχείρησης. Με εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ βρίσκονται σε ισχύ, επίσης, και τα παρακάτω μέτρα ετοιμότητας: Το σύνολο τμημάτων του σχεδίου «Ξενοκράτης» θα είναι σε «κόκκινο» συναγερμό για επέμβαση μέσα δύο ώρες, ενώ όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα είναι εκτός στρατοπέδου, φορτωμένα και έτοιμα να επιχειρήσουν, εάν κριθεί απαραίτητο, μαζί με την αρωγή και ενός C-130. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top