Κυβέρνηση: Στήριξη στους πληγέντες και αποκατάσταση των ζημιών

O Bελόπουλος ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού

Να στηριχθούν άμεσα και ουσιαστικά οι πολίτες που πλήττονται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα αλλά και αποκατασταθούν οι ζημιές που προκαλεί το καταστροφικό πέρασμα της καταιγίδας Ντανιελ  δεσμεύεται  η κυβέρνηση. 

«Μιλάμε για το μεγαλύτερο πλημμυρικό φαινόμενο που έχει καταγραφεί στη χώρα μας...Επιτακτική ανάγκη να δοθούν περισσότερα χρήματα ώστε να έχουμε την ταχύτερη αποζημίωση και αποκατάσταση των ζημιών» δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

 Φωτιές: Κόντρα κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για τις ευθύνες   

Κυβέρνηση: Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής 

Μπροστά σε αυτό πρωτόγνωρο ξέσπασμα της φύσης η κυβέρνηση  υποστηρίζει ότι είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι από τα προηγούμενα χρόνια, όμως τα καιρικά φαινόμενα ήταν πιο ακραία από κάθε άλλη φορά. Σκληρή κριτική ασκεί η αντιπολίτευση.

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο του συνεδρίου και της πρώτης εμφάνισης Κασσελάκη
 
Κριτική από την αντιπολίτευση 

«Οι ευθύνες είναι βαριές και σε επίπεδο πολιτικών ευθυνών όσων  και Περιφερειών» ανέφερε ο Στέλιος Καλπάκης, εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Πρέπει να υπάρξει μια συμφωνία του πολιτικού συστήματος για το πως θα το αντιμετωπίσουμε για την επόμενη δεκαετία» τόνισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής ΠΑΣΟΚ. 


«Τον ρόλο του κράτους τον βλέπουμε τώρα τις φωτιές να καιγόμαστε και με τις βροχές να πνιγόμαστε» επεσήμανε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος. 

Μητσοτάκης Σε Βελόπουλο: Ποιος σας λέει αυτές τις σαχλαμάρες;    


Την παραίτηση του πρωθυπουργοί ζήτησε ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

«Τι πρέπει να κάνουμε… Αυτά που έκαναν οι ίνκας σφάζοντας τον ηγέτη; Αφού δεν παραιτούνται οι Υπουργοί να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός» ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. 


«Όχι δεν μπορούν να βασιστούν στην κυβέρνηση ούτε στα κόμματα των παλαιότερων ετών γιατί τα ίδια έκαναν» επεσήμανε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.  

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top