Φωτιές: Κόντρα κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για τις ευθύνες   

Η αιχμή Μαρινάκη για ανθρώπινες ζωές και η αυτοψία ΣΥΡΙΖΑ -ΠΑΣΟΚ στον Έβρο

Για μετωπική πολιτική σύγκρουση  την επόμενη εβδομάδα στην Βουλή,  ετοιμάζονται κυβέρνηση και αντιπολίτευση με φόντο τις πολιτικές ευθύνες για τις μεγάλες καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι φωτιές σε όλη τη χώρα.  

Φωτιές: Καβγάς των κομμάτων για το ποιος ζήτησε τη συζήτηση στη Βουλή

Kυβερνητικός εκπρόσωπος: Πάνω από όλα η προστασία της ανθρώπινης ζωής

«Η στόχευση της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη, πριν και πάνω από όλα, η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Και επειδή κάποιοι υποτιμούν κάτι τέτοιο, μάλιστα το θεωρούν και αυτονόητο, δεν είναι εύκολο» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στον Alpha 989.    

Aυτοψία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στις πληγείσες περιοχές Έβρου και Ροδόπης 
 

Προσλήψεις ώστε να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες στο Πυροσβεστικό Σώμα ζήτησε ο Σωκράτης Φάμελλος από τον Έβρο. 

«Έχουμε πολύ δύσκολες μετεωρολογικές συνθήκες είναι πρωτοφανή και τα κλιματικά δεδομένα, όμως αυτό δεν αντιστοιχεί  στην ετοιμότητα που έχουμε και στην έλλειψη στελεχών της πυροσβεστικής. Δεν μπορεί έναν από τους δυσκολότερους καύσωνες να τους σβήνουμε με 3.600 κενά στη Πυροσβεστική». 

Στον Έβρο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος

Στον Έβρο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος 

Φάμελλος: Παραπομπή βουλευτή Βελόπουλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας Βουλής   

«Οι πυρκαγιές σε όλη τη χώρα τις τελευταίες ημέρες αποκαλύπτουν την ανάγκη η πατρίδα μας να επενδύσει στην πρόληψη για να αποκτήσουμε την ανθεκτικότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις παρενέργειες της κλιματικής αλλαγής» τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.   

Την άμεση αποζημίωση των πληγέντων ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή  το ΚΚΕ: «Να αποζημιωθούν από το λεγόμενο «Ταμείο Αλληλεγγύης» παρακάμπτοντας τους απαράδεκτους περιορισμούς που αυτό επιβάλλει προκειμένου να ανακουφιστούν τα πληγέντα λαϊκά νοικοκυριά».  

«Και εδώ στη Βοιωτία οι καταστροφές είναι μεγάλες, αλλά ευτυχώς δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές» δήλωσε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας από τη Βοιωτία.  

Μαίνεται η φωτιά στη Βοιωτία - «Μάχη» για να σωθεί το δάσος του Ελικώνα  
 

«Η χειρότερη κυβέρνηση της ιστορίας, μεταθέτει τις ευθύνες της, στο «χειρότερο καλοκαίρι της ιστορίας»» υποστήριξε σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.    

«Η Κυβέρνηση να ζητήσει συγγνώμη από το λαό γιατί τόσα χρόνια δεν έκανε τίποτα» ζήτησε ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός

«Άμεσα να παταχθεί το εν εξελίξει έγκλημα σε βάρος της χώρας μας,  σε βάρος του μελλοντός μας» τόνισε μεταξύ άλλων η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top