Μεταναστευτικό: Οι Τούρκοι κάνουν τα στραβά μάτια στους δουλέμπορους   

Η ατζέντα της συνάντησης Γεραπετρίτη – Φιντάν

Στο ερώτημα της Ελλάδας τι κάνουν οι Τούρκοι για να μπλοκάρουν τα σχέδια των διακινητών παράνομων μεταναστών αναφέρθηκε η διπλωματική συντάκτρια του Star Κατερίνα Τσαμούρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Γιώργο Ευγενίδη.   

Σύλληψη «δουλεμπόρων» στη Κω μετά από πυροβολισμούς  

Σήμερα φάνηκε ότι οι Τούρκοι άλλαξαν τροπάριο. Από εκεί που διεκδικούσαν να παρεμβαίνουν, τώρα δεν το κάνουν. Κι ας είναι δική τους περιοχή έρευνας και διάσωσης. «Κοιτούν τους ανθρώπους να πνίγονται!» ανέφερε χαρακτηριστικά η διπλωματική συντάκτρια του Star.  

Εγκληματική οργάνωση – «μαμούθ» διακίνησε πάνω από 2.000 μετανάστες 

Όπως πρόσθεσε όμως, εδώ προκύπτει κι ένα ερώτημα:  «Πώς είναι δυνατόν μια «υπερδύναμη»σαν την Τουρκία, με τουλάχιστον 10 στρατιωτικές βάσεις σ' όλον τον κόσμο - τώρα θα κάνει και στη Λιβύη με το όνειρο της Γαλάζιας Πατρίδας ακόμα και με διαστημικό πρόγραμμα σε εξέλιξη. να μην μπορεί να ελέγξει 10 δουλέμπορους; Να επιτρέπει αύξηση ροών 80% αυτόν τον μήνα σε σχέση με τον περσινό Αύγουστο, σε ‘Εβρο και νησιά;».  

Αυξημένη η διακίνηση παράνομων μεταναστών από τις ακτές της Τουρκίας

Αυξημένη η διακίνηση παράνομων μεταναστών από τις ακτές της Τουρκίας  

Η απάντηση προφανώς είναι ότι η Τουρκία κάνει τα στραβά μάτια. 

Η ατζέντα της συνάντησης Γεραπετρίτη – Φιντάν  

Την ελληνική απορία -έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα- ίσως θέσει και ο Γιώργος Γεραπετρίτης στον Τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν. Στις 5 Σεπτεμβρίου θα βρεθούν στην Άγκυρα, κυρίως  για να προετοιμάσουν τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν μέσα Σεπτεμβρίου στη Σύνοδο του ΟΗΕ, στην Νέα Υόρκη. 

Γιώργος Γεραπετρίτης: Στην Τουρκία ο υπουργός Εξωτερικών

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top