Aντιπολίτευση: Στο πλευρό των πολιτών και πυροσβεστών

Ανδρουλάκης: «Εύχομαι να ελεγχθούν οι πυρκαγιές»

Πολιτικοί αρχηγοί και κόμματα ενημερώνονται από τον αρμόδιο υπουργό για όλες τις εξελίξεις στα μέτωπα της πυρκαγιάς και με δηλώσεις τους στέκονται στο πλευρό των κάτοικων αλλά και των δυνάμεων που επιχειρούν στις περιοχές. 

Φωτιά Μάνδρα: Πέρασε τον δρόμο και έφτασε στα πρώτα σπίτια της Νέας Ζωής

«Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή προέχει το έργο της πυρόσβεσης, η ασφάλεια των πολιτών και όσων επιχειρούν στην πυρόσβεση, αλλά και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της περιουσίας των πολιτών» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Αυτή τη στιγμή πρωτεύει η ανθρώπινη ζωή και εύχομαι σύντομα να ελεγχθούν οι πυρκαγιές» έγραψε στο twitter του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Αν και βρισκόμαστε στη μέση σχεδόν της αντιπυρικής περιόδου, η κυβέρνηση εφαρμόζει για μια ακόμα χρονιά τον ίδιο αποτυχημένο και καταστρεπτικό για τα δάση και το περιβάλλον σχεδιασμό» ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Φωτιά τώρα σε Ηλεία, Μυτιλήνη και Μεσσηνία

Στο πλευρό των πολιτών και των πυροσβεστών στάθηκαν και οι Σπαρτιάτες, η Ελληνική Λύση και η Νίκη. 

«Να στεφθεί με επιτυχία μια δύσκολη αποστολή των πυροσβεστικών δυνάμεων και μια σκληρή δοκιμασία για όλο τον αντιπυρικό μηχανισμό» ανέφερε ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών. 

«Όσοι με τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους άφησαν για άλλη μια φορά την ζωές και τις περιουσίες των Ελλήνων έρμαια της πύρινης λαίλαπας, θα λογοδοτήσουν».

«Είναι ακόμη θλιβερότερο το κράτος να δείχνει μονόπλευρα επαρκές στο να στέλνει στους συμπολίτες μας μηνύματα εγκατάλειψης των περιουσιών τους, αλλά απολύτως ελλιπές στο να στέλνει εναέρια μέσα κατάσβεσης για να προστατεύσει αυτές τις περιουσίες» ανακοίνωσε η ΝΙΚΗ. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top