ΣΥΡΙΖΑ: Ανακωχή στο προσκήνιο, διεργασίες στο παρασκήνιο

ΠΑΣΟΚ: Ο Λοβέρδος ετοιμάζεται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση

Οι διεργασίες είναι στο φουλ, τόσο στην Αριστερά, όσο και στην Κεντρο-αριστερά. Στον ΣΥΡΙΖΑ οριστικοποιούνται οι υποψηφιότητες για τη διαδοχή, ενώ στο ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος προετοιμάζεται για την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

ΣΥΡΙΖΑ: «Βραχυκύκλωμα» και θολό τοπίο μετά την παραίτηση Τσίπρα  

Ανακωχή στο προσκήνιο, διεργασίες στο παρασκήνιο για τη μετά - Τσίπρα εποχή στον ΣΥΡΙΖΑ, με στελέχη και εσωκομματικές «πτέρυγες» να ακονίζουν μαχαίρια, ενόψει και της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής το επόμενο Σαββατοκύριακο.

ΣΥΡΙΖΑ: Φουντώνει το παρασκήνιο στη μάχη της διαδοχής

Οι πιθανοί υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος μέχρι τώρα φαίνεται να είναι: 

  • Έφη Αχτιόγλου
  • Ευκλείδης Τσακαλώτος
  • Παύλος Πολάκης
  • Ρένα Δούρου
  • Νίκος Παππάς

Όλοι, ωστόσo, κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, ενώ ακούγονται φωνές που καλούν τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει σαφή θέση υπέρ κάποιου υποψηφίου.

Αντιδράσεις για το «καμπανάκι» του Γιώργου Τσίπρα για τον κίνδυνο διάσπασης

Το «καμπανάκι» κινδύνου για το ενδεχόμενο διάσπασης του κόμματος έκρουσε ο Γιώργος Τσίπρας με δηλώσεις του στο πρώτο πρόγραμμα:

«Είναι δευτερεύων κίνδυνος σε σχέση με τον κίνδυνο να μην αποκτήσουμε άμεσα πολιτική γραμμή, κατεύθυνση και ηγεσία, τέτοια που να οδηγήσει σε ανάταξη του κόμματος.Ο κίνδυνος αυτός (της διάσπασης) αντικειμενικά υπάρχει ,αλλά νομίζω ότι είναι ο δεύτερος», υποστήριξε.

Ανδρέας Λοβέρδος: Η σιωπή, τα ντραμς και οι πρόβες

Και εάν στο ΠΑΣΟΚ αναρωτιούνται για το «πολιτικό κοστούμι» που προβάρει ο Ανδρέας Λοβέρδος, μετά την αιφνιδιαστική αποχώρησή του, εκείνος κάνει πρόβες στα ντραμος για την πρώτη του μουσική εμφάνιση τον Αύγουστο, σε τοπικό πανηγύρι στην Ιτέα, με το συγκρότητα «Δεύτερη Ευκαιρία», στο οποίο παίζει μαζί με τον Νίκο Παπανδρέου.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος παίζει ντραμς

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top