Κωνσταντοπούλου: Δεχτήκαμε κανιβαλιστική επίθεση εγώ και ο σύντροφός μου

«H κόρη του Διαμαντή δέχθηκε επιθετικά σχόλια στα social media»

Tι είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο MΕGA

Στις «άγριες προσωπικές επιθέσεις» που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφος της αναφέρθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στους κόλπους της Πλεύσης Ελευθερίας. Παράλληλα, δήλωσε τη συντριβή της για το ναυάγιο της Πύλου.

Κωνσταντοπούλου: Τι είπε για την τοποθέτηση του συντρόφου της στις λίστες

«Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να στοιβάζεσαι σε ένα σαπιοκάραβο για ένα καλύτερο μέλλον με τα παιδιά και τα μωρά σου», είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας εξηγώντας πως στο παρελθόν είχε αναλάβει μία υπόθεση προσφύγων, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα όταν πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν τη χώρα τους μαζί με την 5χρονη κόρη τους και το 40 ημερών μωρό τους. 

«Είναι πολύ σημαντικό να έρχεται κανείς σε επαφή με την ανθρώπινη πλευρά, να καταλάβουμε ότι ο καθένας μας μπορεί να βρεθεί στη θέση τους. Η Ελλάδα έχει γνωρίσει την προσφυγιά, έχουμε και τώρα πολλούς ανθρώπους που λένε "θα μείνω ή θα φύγω από τη χώρα;", όχι με τις ίδιες συνθήκες βέβαια. Σημαντικό είναι να κρατάμε την ανθρωπιά μας και να ζητάμε από την Πολιτεία να βρει λύσεις», συμπλήρωσε.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Καμάρωσε τον ηθοποιό σύντροφό της στη σκηνή

Κωνσταντοπούλου: «Δεχτήκαμε κανιβαλιστική επίθεση εγώ και ο σύντροφός μου»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις στελεχών της Πλεύσης Ελευθερίας, αλλά και στις καταγγελίες για τις αλλαγές που έγιναν στις λίστες του κόμματος και την τοποθέτηση του συντρόφου της, του ηθοποιού Διαμαντή Καραναστάση, σε εκλόγιμη θέση.

Όπως τόνισε στόχος των επιθέσεων ήταν να χτυπήσουν την προσωπικότητά της, ενώ η ίδια υπογράμμισε πως ανέκαθεν πορευόταν με καθαρότητα, διαφάνεια και ευθύτητα.

 Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Διαμαντή Καραναστάση στην πρεμιέρα του

H Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Διαμαντή Καραναστάση σε πρεμιέρα παράστασης / Φωτογραφία: NDP - Θωμάς Δασκαλάκης

«Είναι μία επίθεση που έγινε σε μένα, άγρια, προσωπική. Δέχτηκα μία επίθεση ως γυναίκα και ως γυναίκα αρχηγός κόμματος. Επιχειρήθηκε μία σύγχυση της προσωπικής μου ζωής με το κίνημά μας. Έγινε μία κανιβαλιστική επίθεση στον σύντροφό μου, Διαμαντή Καραναστάση, που είναι ο άνθρωπος που έχει σηκώσει στην πλάτη του την Πλεύση Ελευθερίας. Είναι εκείνος που στις δυσκολίες βρήκε ιδέες και δημιούργησε πρωτοβουλίες. Είναι ένας άνθρωπος που δίνει τη ψυχή του εδώ και 7 χρόνια», είπε.

«Αυτή η αγριότητα, η ανθρωποφαγία που έγινε και στο δικό μου πρόσωπο και στου Διαμαντή, παραγνωρίζει ότι είμαστε άνθρωποι, έχουμε οικογένειες. Μπορεί να μην έχω παιδιά, αλλά τα παιδιά του Διαμαντή είναι σαν παιδιά μου», είπε και συμπλήρωσε πως η κόρη του συντρόφου της έγινε δέκτης των επιθετικών σχολίων που γράφονταν για τον πατέρα της και απενεργοποίησε τα social media της.

Εκλογές Πλεύση Ελευθερίας: 6 αποχωρήσεις μετά τις αλλαγές Ζωής στις λίστες 

Για τον Σπύρο Μπιμπίλα τόνισε πως είναι τιμή της να μπει στην Πλεύση Ελευθερίας, καθώς έχει δώσει μεγάλους αγώνες για τους ηθοποιούς ως πρόεδρος του ΣΕΗ.

Παρά την - αναμενόμενη-, όπως είπε, επίθεση, θα προχωρά με αγάπη και πίστη προς τους ανθρώπους με το μήνυμα «Η αγάπη θα νικήσει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top