Ζωή Κωνσταντοπούλου: Καμάρωσε τον ηθοποιό σύντροφό της στη σκηνή

Λάμπει από ευτυχία μιλώντας για τον Διαμαντή Καραναστάση

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ελευθερία στη Βρέμη», στην οποία πρωταγωνιστεί ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης, βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Καραναστάσης: Πώς είναι σήμερα ο γιατρός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην πρεμιέρα του συντρόφου της, Διαμαντή Καραναστάση / Φωτογραφία: NDP - Θωμάς Δασκαλάκης

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην πρεμιέρα του συντρόφου της, Διαμαντή Καραναστάση / Φωτογραφία: NDP - Θωμάς Δασκαλάκης

Η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του αγαπημένου της, καθώς είναι η τέταρτη φορά που παρακολουθεί το θεατρικό έργο για τα μάτια του γοητευτικού ηθοποιού.

«Είμαι πάντα παρούσα σε όλες τις πρεμιέρες του. Είναι η τέταρτη φορά που θα δω την παράσταση. Είμαι πιστό κοινό πολύ, και είναι μια παράσταση που τη συστήνω σε όλους. Αν δε μου άρεσε κάτι θα του το έλεγα αλλά, αποκλείεται να μη μου άρεσε κάτι», αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες. 

Full in love η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Διαμαντή Καραναστάση στην πρεμιέρα του ηθοποιού / Φωτογραφία: NDP - Θωμάς Δασκαλάκης

Full in love η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Διαμαντή Καραναστάση στην πρεμιέρα του / Φωτογραφία: NDP - Θωμάς Δασκαλάκης

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής υπήρξε παντρεμένη με τον Απόστολο Μαντή με τον οποίο διατηρούσε προηγουμένως σχέση για 10 χρόνια. Οι δρόμοι τους ωστόσο, χώρισαν λίγο μετά τον γάμο τους, με τη δικηγόρο να χαμογελά ξανά, έχοντας βρει την ευτυχία στο πλευρό του Διαμαντή Καραναστάση, του γιατρού που φλέρταρε με την Ελένη Βλαχάκη (σ.σ. Ελένη Ράντου) στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top