Καραναστάσης: Πώς είναι σήμερα ο γιατρός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ο έρωτας και η σχέση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ο Διαμαντής Καραναστάσης έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από μια guest συμμετοχή που έκανε στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». Υποδύθηκε τον γιατρό που φλέρταρε με την Ελένη Βλαχάκη κατά κόσμον, Ελένη Ράντου.

Από την ημέρα που προβλήθηκε εκείνο το επεισόδιο μέχρι σήμερα έχουν περάσει 23 χρόνια. Ο ηθοποιός έχει αλλάξει αρκετά, γκρίζαρε, ασχολείται αποκλειστικά με το θέατρο και έχει βάλει στην άκρη την τηλεόραση.

«Πέρασα στο Πολυτεχνείο, αλλά μετά συνέχισα στη δουλειά που αγαπώ όσο τίποτα, εκτός από τα παιδιά μου. Είναι περίεργο να έχω κάνει τόσα πράγματα και να λένε ακόμη “ο γιατρός από το Κωνσταντίνου και Ελένης”. Από την άλλη είναι μέρος της δουλειάς μου», είπε αρχικά στο Breakfast@star.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση/φωτογραφία NDP

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση/φωτογραφία NDP

Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι ευτυχισμένος και στην προσωπική του ζωή, μιας και έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Είναι ένας πολύ γλυκός και τρυφερός άνθρωπος, πολύ διαφορετική απ’ ότι παρουσιάζεται. Κρατούσα την προσωπική μου ζωή εκτός δημοσιότητας. Τον καιρό των social θα βγεις φωτογραφία με τον άνθρωπο που είσαι μαζί. Για δύο χρόνια, όταν έψαχνες το όνομά μου στο ίντερνετ, έβγαινε “αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου”. Ρώτησα τον δημοσιογράφο “αυτό σου είπα;” Δεν πιστεύω στη διαδικασία του γάμου. Έχω παντρευτεί στο θέατρο 5-6 φορές, το να πάω σε μια εκκλησία δε μου λέει τίποτα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top