Κωνσταντοπούλου: Τι είπε για την τοποθέτηση του συντρόφου της στις λίστες

«Τον θέλω αδιαπράγμευτα δίπλα μου, όσο κανέναν άλλον»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε μία εφ΄ όλης της ύλης παρέμβαση, άφησε να εννοηθεί ότι εφόσον το κόμμα της μπει στη Βουλή, θα τους ταράξει στη νομιμότητα και θα μιλά και ως επικεφαλής κόμματος και ως πρώην πρόεδρος της Βουλής, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα παρέμβασης που της δίνει ο Κανονισμός ως πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Συγκεκριμένα, θα μπορεί μιλάει όποτε θέλει για 12 λεπτά, ακόμη και στη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών.

Εκλογές Πλεύση Ελευθερίας: 6 αποχωρήσεις μετά τις αλλαγές Ζωής στις λίστες 

Όπως είπε, θα παρεμβαίνει στις επιτροπές της Βουλής για τη πρόσκληση επιπλέον φορέων στη συζήτηση των νομοσχεδίων, θα μιλάει κατά τη διάρκεια της συζήτησης σημαντικών ερωτήσεων,  ενώ καθοριστική θα είναι η παρουσία της στη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, όπου θα συμμετέχει η ίδια με δικαίωμα διπλής ψήφου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης / NDP

Κωνσταντοπούλου: Απαντά για τις αποχωρήσεις των υποψήφιων βουλευτών

Η κα Κωνσταντοπούλου υπερασπίστηκε με πάθος τις επιλογές για τις αλλαγές στη κατάταξη των υποψηφίων, με ειδική αναφορά και συναισθηματική ένταση στον σύντροφό της Διαμαντή Καραναστάση, που είναι ένα από αυτούς  που κατέλαβε μια από τις εκλόγιμες  θέσεις στις λίστες των  υποψηφίων. 

Εκλογές: Αποχωρήσεις από την Πλεύση Ελευθερίας με καταγγελίες κατά Ζωής 

Όπως είπε, είναι μαζί στο εγχείρημα της «Πλεύσης» από την πρώτη μέρα.

«Ο Διαμαντής Καραναστάσης, που παρακολούθησε σιωπηλά και ήρεμα αυτή τη βάρβαρη, κανιβαλική επίθεση στο πρόσωπό του, είναι ο άνθρωπος που ιδρύσαμε μαζί την Πλεύση Ελευθερίας. Είναι ο άνθρωπος που βγήκε μπροστά από την πρώτη στιγμή για την Πλεύση Ελευθερίας και εμπνεύστηκε όλες τις σημαντικές πρωτοβουλίες και σήκωσε στην πλάτη του κινηματικές δράσεις, επικοινωνιακές δράσεις, κινηματικές πρωτοβουλίες όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν εκείνος που έτρεξε όλη την καμπάνια, όλων των υποψηφίων το 2019, όντας και ο ίδιος υποψήφιος στην Α Αθήνας, εκεί που είναι και σήμερα. Είναι εκείνος ο οποίος πίσω από κάθε πρωτοβουλία, με αγάπη, με έγνοια, με έμπνευση, με δημιουργικότητα, με αστείρευτες ιδέες, τροφοδοτούσε το κάθε μας βήμα», είπε η κα Κωνσταντοπούλου.

 

«Είσαι ληστής τραπεζών; Έλα μαζί μας»: Viral η Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Η συμβολή του Διαμαντή Καραναστάση είναι αναντικατάστατη. Έχει κυριολεκτικά σηκώσει στην πλάτη του την Πλεύση Ελευθερίας όλα αυτά τα χρόνια. Και αυτόν τον άνθρωπο τον θέλω δίπλα μου αδιαπραγμάτευτα, όσο κανέναν άλλον, μαζί με τους ανθρώπους που θα έχουμε το βάρος αυτής της πρώτης κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης της Πλεύσης Ελευθερίας», δήλωσε, χαρακτηρίζοντάς τον ανεκτίμητο και αναντικατάστατο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top