«Είσαι ληστής τραπεζών; Έλα μαζί μας»: Viral η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Δεν είναι τρολιά: Δείτε το διαδικτυακό κάλεσμα της Πλεύσης Ελευθερίας

«Η Πλεύση Ελευθερίας δεν βλέπει τους πολίτες λες και είναι σε μαντριά», δήλωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου / Βίντεο: Open

Δεν είναι μυστικό ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Πλεύση Ελευθερίας, μετά το 2,89% στις εκλογές της 21 Μαΐου, κάνουν αγώνα δρόμου για να «σπάσουν» το όριο του 3% στη νέα εκλογική αναμέτρηση, στις 25 Ιουνίου, και να μπουν στη Βουλή.

Εξ ου και η κα Κωνσταντοπούλου επιδιώκει με κάθε τρόπο την επαφή με τους ψηφοφόρους της και τη διεύρυνση της βάσης των φίλων του κόμματος. Και από αυτή την προσπάθεια, δεν πρέπει να λείψει κανείς. Ούτε… οι ληστές τραπεζών! 

Τζώρτζια Κεφαλά: Η αδικημένη Ζωή Κωνσταντοπούλου κι η αποτυχία στην κάλπη!

Στην ιστοσελίδα του κόμματος, υπάρχει μια ενότητα, με την ονομασία «Στηρίζω», όπου οι πολίτες καλούνται να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους και να επιλέξουν τρόπους δράσης για να βοηθήσουν την Πλεύση Ελευθερίας.

Πλεύση Ελεύθερίας: Οι πολίτες καλούνται να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους και να επιλέξουν τρόπους δράσης για να βοηθήσουν την Πλεύση Ελευθερίας.

Κάτω από την ενότητα «επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα», υπάρχουν διάφορες ειδικότητες, όπως προγραμματιστής Η/Υ, μάστορας, μάγειρας, δημοσιογράφος, τηλεφωνητής, κλπ.

Τσαπανίδου: Θα βάλουμε έκτακτη φορολόγηση 3,5 δισ. ευρώ στις επιχειρήσεις

Μέχρι εκεί όλα δείχνουν φυσιολογικά. Μέχρι δηλαδή να διαβάσει κανείς και το απίστευτο: «ληστής τραπεζών»!

Για «ενίσχυση» του ΕΝΦΙΑ μίλησε ο Παραστατίδης - «Άδειασμα» από ΠΑΣΟΚ

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται αυτό, δε φαίνεται να είναι τυχαίο, αφού και το 2018 είχε παρατηρηθεί κάτι αντίστοιχο, εν όψει των τότε εκλογών το 2019.

Δεν είναι τρολ! Το κόμμα της Κωνσταντοπούλου αναζητά… ληστές τραπεζών

Η ακατανόητη επιλογή του κόμματος δεν άργησε να γίνει αντιληπτή από τους χρήστες στα social media, με τους χρήστες να… ξεσαλώνουν.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top