Mητσοτάκης στο Τik Τok: 25 Ιουνίου δεν πάμε παραλία, πάμε να ψηφίσουμε

Το backstage από το Μαξίμου και ο Πίνατ στην Πειραιώς

Σε θέσεις μάχης μπαίνουν τα κομματικά επιτελεία λίγο πριν την προκήρυξη εκ νέου των εκλογών για τις 25 Ιουνίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε χθες την πρώτη του εξόρμηση στο Μοσχάτο και καλεί τους πολίτες να πάνε στις κάλπες, όχι στις παραλίες.

H βόλτα του Μητσοτάκη στη «γειτονιά» της ΝΔ 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε δύο νέα παιδιά στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο, κάνοντας μια σύντομη βόλτα στη γειτονιά των γραφείων της ΝΔ. 

Ο Κ. Μητσοτάκης συνομιλεί με νέους στο Μοσχάτο

Ο Κ. Μητσοτάκης συνομιλεί με νέους στο Μοσχάτο 

Βόλτα Μητσοτάκη στο Μοσχάτο -  «Δεν εφησυχάζουμε» διαμήνυσε 

Επισκέφθηκε επίσης το «γουρλίδικο» κουρείο που είχε επισκεφθεί και  πριν τις εκλογές όπως και το ανοιχτό περίπτερο της ΝΔ, όπου χαιρέτισε πολίτες και καταστηματάρχες, αλλά και στελέχη της ΝΔ.    «Όλα τα περίπτερα είναι κλειστά, μόνο το περίπτερο της ΝΔ είναι ανοιχτό» σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ.   

Η επίσκεψη Μητσοτάκη σε κουρείο

Η επίσκεψη Μητσοτάκη σε κουρείο 

Το μήνυμα Μητσοτάκη στο Tik Tok

Μέσω του προσφιλούς του TikTok παράλληλα στέλνει μήνυμα για τις επόμενες εκλογές.  «Τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαϊου δεν μετρούν καθόλου. Όλα ξεκινούν από την αρχή. Οπότε να θυμάστε ότι 25 Ιουνίου δεν πάμε παραλία, πάμε να ψηφίσουμε». 

Μητσοτάκης: «Γκάζια» σε βουλευτές να «τρέξουν» για αυτοδυναμία στις εκλογές

Το backstage από το Μαξίμου και ο Πίνατ στην Πειραιώς

Ο πρόεδρος της ΝΔ αποκαλύπτει το backstage πίσω από την παράδοση του Μαξίμου στον Ιωάννη Σαρμά και ξεκαθαρίζει για τον Πίνατ ότι είναι πια στην Πειραιώς: «Προφανώς και ο Peanut έρχεται μαζί μας». 

To backstage για τον Πίνατ

To backstage για τον Πίνατ 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top