Μητσοτάκης: «Γκάζια» σε βουλευτές να «τρέξουν» για αυτοδυναμία στις εκλογές

«Μητσοτάκης ή ακυβερνησία» το δίλημμα που θα θέσει η ΝΔ    

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέδωσε σήμερα τα ηνία της χώρας και τα «κλειδιά»  του Μεγάρου Μαξίμου στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά, με την ελπίδα να επανέλθει στο γραφείο του μετά τις 25 Ιουνίου. Ο πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε το απόγευμα στα γραφεία του κόμματος, ενώ ήδη έστειλε μήνυμα σε βουλευτές και υπουργούς να «τρέξουν», με στόχο την αυτοδυναμία στις εκλογές.   

Oρκίστηκε υπηρεσιακός πρωθυπουργός o Ιωάννης Σαρμάς

Ο κ. Μητσοτάκης αποχαιρέτησε τον νέο υπηρεσιακό πρωθυπουργό και αποώρησε  από το Μέγαρο Μαξίμου. Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης είχε υποδεχθεί τον κ. Σαρμά στο πρωθυπουργικό γραφείο, όπου του παρέδωσε έναν ογκώδη μπλε φάκελο με όσα πρέπει να γνωρίζει για το κυβερνητικό έργο. 

O φάκελος που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Σαρμά για τη συνέχιση του κράτους

Πλέον ο πρωθυπουργός θα «στρατοπεδεύσει»  στον τρίτο όροφο των γραφείων της ΝΔ, όπου τον υποδέχθηκαν ο γραμματέας του κόμματος Παύλος Μαρινάκης και υποψήφιοι βουλευτές. 

Μητσοτάκης: Ήξερα ότι θα πάμε καλά αλλά δεν περίμενα 20 μονάδες διαφορά

«Γκάζια» σε υπουργούς και βουλευτές να «τρέξουν» στις εκλογές    

Με το βλέμμα στην αυτοδυναμία, ο κ. Μητσοτάκης προειδοποίησε τους βουλευτές του ότι, όποιος δεν τρέξει για τις εκλογές, καλό θα είναι να ξεχάσει τη μετεκλογική αξιοποίηση. 

Αυτή είναι η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα διεξάγει τις εκλογές

«Να γνωρίζουν ότι υπάρχει ένας αυστηρός μηχανισμός παρακολούθησης της πολιτικής δραστηριότητας στη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου. Πιο πολύ θα μετρήσει το τι έκαναν σε αυτές τις εκλογές, απο τι σειρα είχαν στις προηγούμενες» προειδοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στον Alpha.   

«Γαλάζιες»  περιοδείες από Δευτέρα με δίλημμα «Μητσοτάκης ή ακυβερνησία» 

Ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται από την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει περιοδείες, με πρώτο σταθμό το Περιστέρι και εν συνεχεία περιοχές της Κρήτης, ενώ το κεντρικό δίλημμα της ΝΔ θα είναι «Μητσοτάκης ή ακυβερνησία». 

Οδηγίες πήραν οι μέχρι τώρα υπουργοί και οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στα γραφεία του κόμματος. «Γαλάζια» κλιμάκια θα «οργώσουν» όλους τους νομούς της χώρας, ενώ όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές θα κληθούν να κάνουν κανονικά εκδηλώσεις και περιοδείες στις εκλογικές τους περιφέρειες, σαν να έδιναν τη μάχη με σταυρό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top