Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Με τη Μάρα Ζαχαρέα είμαστε 34 χρόνια μαζί    

«Πλήρωσε την επιλογή μου να μπω στην πολιτική» είπε ο υποψήφιος βουλευτής  

Θ. Ρουσόπουλος: Τι δήλωσε για τον γάμο του με τη Μ. Ζαχαρέα, τη δημοσιογραφία και την πολιτική, στην Τ. Στεφανίδου (video Alpha)   

«Ουσιαστικά την έχω «πυροβολήσει» με την επιλογή μου εγώ να μπω στην πολιτική και εκείνη να είναι στη δημοσιογραφία» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β΄Αθηνών, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, σχετικά με τη σύζυγό του, διευθύντρια ειδήσεων του Star και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Μάρα Ζαχαρέα, μιλώντας στην εκπομπή Tlive της Tατιάνας Στεφανίδου, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.  

Θ. Ρουσόπουλος: Τι είπε για τον γάμο του με τη Μ. Ζαχαρέα στην Τ. Στεφανίδου

Θ. Ρουσόπουλος: Τι είπε για τον γάμο του με τη Μ. Ζαχαρέα στην Τ. Στεφανίδου 

Ρουσόπουλος στο star.gr: Κάνω... κουπί στην κυριολεξία πριν τις εκλογές!     

Ο Θ. Ρουσόπουλος απάντησε στην ερώτηση της Τ. Στεφανίδου για το πόσα χρόνια είναι μαζί με τη Μ. Ζαχαρέα: «Είμαστε 34 χρόνια μαζί, από το καλοκαίρι του 1989». 

Ρουσόπουλος: Οι πολίτες είναι δεκτικοί στο να ακούσουν αλήθειες

«Ένιωσα τρομερές εμπειρίες στην πολιτική δεν το μετανιώνω, αλλά την πλήρωσε η Μάρα. Όταν εγώ για παράδειγμα ήμουν εκ των υπουργών που κάναμε τον Νόμο για τον βασικό μέτοχο…» υπενθύμισε ο πρώην υπουργός. 

Debate: Η αποκάλυψη της Μάρας Ζαχαρέα για τον διάλογο Μητσοτάκη -Τσίπρα

«...Και κυρίως ήταν το ιδιότυπο Me Too που υπήρχε, που λιγοστεύει σιγά – σιγά χωρίς να έχει εξαλειφθεί. Δε ζούμε στην Ινδία, όπου η χήρα κάποιου θάβεται ζωντανή. Ένας άνθρωπος έχει τη δική του προσωπικότητα, έχει τη δική του δουλειά. Εγώ γνώρισα τη Μ. Ζαχαρέα, ήμουν δημοσιογράφος, ήταν δημοσιογράφος, είχε κάνει εξαιρετικές σπουδές στην Αθήνα και στο Λονδίνο, ήρθε εδώ, δούλεψε, επειδή εγώ κάποια στιγμή μπήκα στην πολιτική έπρεπε να τελειώσει την καριέρα της σε αυτό το σημείο;» αναρωτήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον  Νότιο Τομέα.                               
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top