Ρουσόπουλος: Οι πολίτες είναι δεκτικοί στο να ακούσουν αλήθειες

«Έχω ζήσει και τα καλύτερα και τα χειρότερα στην πολιτική»

«Οι πολίτες είναι δεκτικοί στο να ακούσουν αλήθειες.  Περισσότερο απ’ όσο νομίζουμε», δήλωσε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, μιλώντας στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών τόνισε πως η αλήθεια στο τέλος πάντα λάμπει, αλλά – όπως είχε πει και ο Ουίνστον Τσόρτσιλ – το ψέμα έχει ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου μέχρι η αλήθεια να δέσει τα παπούτσια της.

Ρουσόπουλος στο star.gr: Κάνω... κουπί στην κυριολεξία πριν τις εκλογές!

«Εγώ στην πολιτική έχω ζήσει τα καλύτερα, φτάνοντας πολύ ψηλά, αλλά και τα χειρότερα, πέφτοντας… στη χαβούζα. Δεν υπάρχει, όμως, πλέον σπίτι που να βρεθώ ή παρέα που θα συναντήσω και να μη μου πουν “πόσο αδικήθηκες” και “πόσο ψέμα ήταν όλα αυτά”».

Ρουσόπουλος στους Leaders: Τι σημαίνει για την Ελλάδα η νίκη Ερντογάν

Τονίζοντας πως ο ίδιος πάντα μιλάει με τη γλώσσα της αλήθεια στον κόσμο, είπε: «Παραδείγματος χάριν, λέω στους πολίτες που συναντώ πως έχουμε μπροστά ένα τεράστιο έργο, την αξιολόγηση του Ελληνικού Δημοσίου. Λέω την αλήθεια, ότι δεν πρόκειται να τελειώσει σε 4 χρόνια, όμως τους υπόσχομαι ότι θα την ξεκινήσουμε».

Ρουσόπουλος: Η καθημερινότητα με τη Μάρα Ζαχαρέα – Τι είπε για την κόρη του

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως παλαιότερα ήταν πιο κοφτός, πιο απότομος στο να λέει τις αλήθειες, ωστόσο στην πορεία των ετών ωρίμασε και σε αυτό το θέμα: «Θα σου πω την αλήθεια, ωστόσο θα το κάνω με τρόπο και κυρίως στον χρόνο που είναι ο κατάλληλος. Αυτό βοηθάει και στο να ακούει ο άλλος την αλήθεια και να του είναι πιο αποδεκτό».

Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Η λογική είναι δύναμη

«Στη ζωή πρέπει κάποια πράγματα να τα χειρίζεσαι με τρόπο», υπογράμμισε.  

«Οι πολίτες είναι δεκτικοί στο να ακούσουν αλήθειες.  Περισσότερο απ’ όσο νομίζουμε», δήλωσε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος

«Οι πολίτες είναι δεκτικοί στο να ακούσουν αλήθειες.  Περισσότερο απ’ όσο νομίζουμε», δήλωσε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Συνεχίζοντας, εκτίμησε πως «αν ο πολίτης εκπαιδεύσει το μάτι του στο πού θα τι διαβάσει και τι, αντιλαμβάνεται από ένα σημείο και μετά ποιος λέει την αλήθεια και ποιος όχι». Παράλληλα, είπε πως η τηλεόραση, «αν και την έχουν κατηγορήσει για πολλά, τελικά αναδεικνύει τον χαρακτήρα του ανθρώπου».

Ρουσόπουλος για Ζαχαρέα: «Είμαστε μαζί 34 χρόνια, κάνουμε υποχωρήσεις»

Αναφερόμενος στους γονείς του, ο κ. Ρουσόπουλος μνημόνευσε μια φράση της πεθεράς του και μητέρας της διευθύντριας ειδήσεων και ενημέρωσης του Star Μάρας Ζαχαρέα, Νικολέττας: «Είχε γράψει σε ένα από τα βιβλία της, διότι είναι ακαδημαϊκός: “στον πατέρα μου, που μου έμαθε να σιωπώ, και τη μητέρα μου, που μου έμαθε να μιλώ”. Εμένα έγινε το αντίθετο. Η μητέρα μου μού έμαθε να σιωπώ και ο πατέρας μου να μιλώ. Μέσα από τα δύο κερδίζεις πάντοτε τον άλλο».

Τέλος, μιλώντας για τη σύζυγό του, Μάρα Ζαχαρέα, είπε: «Έχει ένα συν και ένα πλην που είναι ακριβώς το ίδιο: απίστευτη ορθολογικότητα στην προσέγγιση των πραγμάτων. Αυτό είναι και καλό και ενοχλητικό την ίδια ώρα, γιατί αν πας να κοντραριστείς μαζί της και πεις κάτι που δε θυμάσαι τόσο καλά, θα στο αναλύσει τόσο τέλεια και σημείο-σημείο, που θα σε εκνευρίσει και θα μετανιώσεις που άρχισες την κουβέντα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top