Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Η λογική είναι δύναμη

Το video του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών 

Με κεντρικό μήνυμα «Γιατί η λογική είναι δύναμη» ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, εξηγεί σε video στα social media τους λόγους για τους οποίους ζητά την ψήφο των πολιτών στις εκλογές στις 21/5/2023.

Ρουσόπουλος για Ζαχαρέα: «Είμαστε μαζί 34 χρόνια, κάνουμε υποχωρήσεις»

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών αναφέρει στο video:      

Θ. Ρουσόπουλος: Όταν βρέθηκε στον σεισμό των 7 Ρίχτερ στην Τουρκία το 1999

«Στη ζωή μου έμαθα να προχωράω πάντα μπροστά. 

Κι όσο προχωρούσα παρέμενα σταθερός στις αξίες, τις ιδέες και τις αρχές μου. 

Απέναντι στην τοξικότητα, τον διχασμό, απέναντι στον λαϊκισμό, προσπαθούσα να στέκομαι πάντοτε με σοβαρότητα και ψυχραιμία. 

Με λογική και επιχειρήματα. Με θάρρος και ειλικρίνεια. Η διαδρομή άλλωστε του καθενός αποδεικνύει ότι όσα λέει τα έχει κάνει πράξη πρώτα στον εαυτό του και τα εννοεί στο ακέραιο. 

Άλλοτε επιτυγχάνεις στις προσπάθειές σου και άλλοτε όχι. Όμως αν αναγνωρίζεις τα λάθη σου, αν διορθώνεις τις παραλείψεις σου, αν αναλαμβάνεις στο ακέραιο τις ευθύνες σου, τότε υπάρχει ελπίδα για το μέλλον. 

Τα τελευταία χρόνια η Κυβέρνηση της ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, επέτυχε πολλά. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι παραδίδουμε μία Ελλάδα καλύτερη από αυτή που παραλάβαμε. 

Πατάμε γερά στα πόδια μας και συνεχίζουμε. Με αυτοπεποίθηση ξανά. Συνεχίζουμε με γνώμονα το έργο μας και τη λογική.

Γιατί η λογική είναι δύναμη».       

Ρουσόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να προσφέρει κάτι στην πολιτική ζωή

 

 

Ποιος είναι ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος
  

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος αναφέρει στο βιογραφικό σημείωμα που συνέταξε ο ίδιος:  

«Γεννήθηκα στις 13 Σεπτεμβρίου 1963 στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

Από το 1981 έως το 2000 εργάστηκα ως δημοσιογράφος (Ελευθεροτυπία, Νέα Μεσημβρινή, Καθημερινή). Υπήρξα από τα ιδρυτικά στελέχη του πρώτου μη κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού στη Χώρα (Αθήνα 9,84) και του πρώτου μη κρατικού τηλεοπτικού σταθμού (Μέγκα).

Αρχισυντάκτης πολιτικού ρεπορτάζ και διευθυντής και παρουσιαστής ενημερωτικών εκπομπών.

Τον Αύγουστο του 2000 κατόπιν προσκλήσεως του Κώστα Καραμανλή ανέλαβα εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνος για την επικοινωνιακή της πολιτική.

Τον Μάρτιο του 2004 ορκίστηκα υπουργός Επικρατείας υπεύθυνος για θέματα ΜΜΕ και έως τον Οκτώβριο του 2008 εκτελούσα χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου.

Εισηγήθηκα το νέο νομικό πλαίσιο για τα ΜΜΕ και τις αδειοδοτήσεις, την ψηφιακή εποχή, το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο, την κωδικοποίηση των νόμων που αφορούν τον τύπο.

Από το 2009 δίνω διαλέξεις για τους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς μετά την κρίση στο Pepperdine University of California και από το 2015 είμαι καθηγητής επικοινωνίας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Είμαι διδάκτωρ Ιστορίας του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου σε θέματα εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων της Βενετίας τον 17ο αιώνα.

Συστρατεύομαι στον αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας για την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top