Ρουσόπουλος για Ζαχαρέα: «Είμαστε μαζί 34 χρόνια, κάνουμε υποχωρήσεις»

Πού έγινε η πρώτη τους γνωριμία;

O Θοδωρής Ρουσόπουλος και η Μάρα Ζαχαρέα είναι ζευγάρι 34 ολόκληρα χρόνια, έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον Βασίλη και την Άννα και αποτελούν πρότυπο οικογένειας και ερωτευμένου ζευγαριού.

Και οι δυο σε κάθε τους συνέντευξη αναφέρονται στη σχέση τους αλλά και στο μυστικό της σχέσης τους.

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σύζυγό του Μάρα Ζαχαρέα λέγοντας πως στη σχέση τους γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις, ενώ αποκάλυψε πως η πρώτη τους γνωριμία έγινε μέσα στον χώρο της δουλειάς τους.

«Δεν υπάρχει σχέση στην οποία να μη γίνονται υποχωρήσεις. Σχέση χωρίς υποχωρήσεις δε γίνεται… Οι ευθύνες σε ένα σπίτι μοιράζονται άρα και τα λάθη θα μοιραστούν. Οι υποχωρήσεις γίνονται αμοιβαία. Δε μπορώ να πω ότι κάνω μόνο εγώ υποχωρήσεις, και η Μάρα κάνει υποχωρήσεις.

Αν τη ρωτήσει κανείς, θα πει ότι είμαι λίγο επίμονος σε κάτι που πιστεύω ότι το ξέρω καλά και δε θα κάνω πίσω. Μπορεί εν τέλει, αν δω ότι βρίσκω τοίχο και προκειμένου να ξαναβρεθεί αυτή η ηρεμία στο σπίτι, μπορεί να κάνω πίσω κι εγώ. Και οι δυο υποχωρούμε. Γνωριστήκαμε το 1989 στη δουλειά. Φέτος συμπληρώνουμε 34 χρόνια» είπε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Ρουσόπουλος για Ζαχαρέα: «Είμαστε μαζί 34 χρόνια, κάνουμε υποχωρήσεις»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top