Χρυσοχοΐδης για βία ανηλίκων: Θα δούμε κι άλλους «Καμπανούς» 

Τι είπε για τα προβλήματα ασφάλειας στη Δυτική Αθήνα  

Η συνέντευξη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Στα μεγάλα προβλήματα ασφάλειας με τη βία μεταξύ ανηλίκων και την οπαδική βία, στις έρευνες  για τη δολοφονία Καραϊβάζ και τα προβλήματα εγκληματικότητας στη Δυτική Αθήνα αναφέρθηκε ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος βουλευτής στον δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών,  Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα.         

«Παριστάνουμε ότι το ζήτημα της βίας των ανηλίκων προέκυψε τώρα. Δυστυχώς η κοινωνία μας βλέπει πολλά εδώ και χρόνια και τα βάζει κάτω από το χαλί, με αποτέλεσμα να διογκώνεται. Δεν είναι μόνο το οπαδικό, είναι και το αναρχικό, είναι και η βία με τις συμμορίες ανηλίκων» τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης, ενώ  πρόσθεσε ότι χρειάζεται και  η συνδρομή της Δικαιοσύνης με ειδικά εκπαιδευμένους δικαστές.  

 

Υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης!

 

«Αν δε δράσουμε σύντομα θα βιώσουμε πολλούς "Καμπανούς"»

 

«Αν δε δράσουμε,. σύντομα θα βιώσουμε πολλούς «Καμπανούς» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών.      

Δίκη Άλκη Καμπανού: «Θα μάλωνα μόνο με μπουνιές. Δεν είχα τίποτα μαζί μου»

«Το ένα κομμάτι είναι η εξυγίανση του αθλητισμού. Αλλά δεν είναι μόνο η βία στη Super League. Μπορεί σε αγώνα Β΄ Εθνικής στο βόλεϊ γυναικών να δώσουν ραντεβού θανάτου» προειδοποίησε ο κ. Χρυσοχοΐδης, ενώ ανέφερε ότι ενώ υπάρχει νόμος που λέει ότι  όποιος καταδικάζεται για οπαδική βία υποχρεούται να πηγαίνει στο ΑΤ την ώρα διεξαγωγής του αγώνα αυτός δεν εφαρμόζεται.   

Χρυσοχοΐδης για δολοφονία Καραίβάζ: Τα στοιχεία που κατέθεσα για τα κλυκώματα     

Για τη δολοφονία Καραϊβάζ, τα κυκλώματα και τα συμβόλαια θανάτου, ανέφερε: «Έχω ασχοληθεί πάρα πολύ. Έχω πάει και μια λίστα με 500 ονόματα στον εισαγγελέα για τα κυκλώματα…   Πολλοί από αυτά τα κυκλώματα είναι πολύ πλούσιοι. Αν βρούμε τη διαδρομή του χρήματος θα βρούμε και τα υπόλοιπα» 

Καραϊβάζ: Οι νέες καταθέσεις και οι αναρτήσεις που ενόχλησαν

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την κατάσταση στην ασφάλεια στη Δυτική Αθήνα τόνισε:  «Έγιναν αρκετά πράγματα. Η κατάσταση έχει βελτιωθεί. Αλλά η αστυνομία χρειάζεται πολύ καλούς και εκπαιδευμένους επαγγελματίες. Χρειαζόμαστε συνείδηση, ευθύνη και έλεγχο από την πολιτική ηγεσία». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top