«Σφαγή» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – Βαρουφάκη για τον Κασιδιάρη

«Άναψε φωτιές» η κριτική Μητσοτάκη για φλερτ Τσίπρα με την Άκρα Δεξιά  

Σφοδρή αντιπαράθεση προκάλεσε η κριτική του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα και στον Γιάννη Βαρουφάκη, ότι επιχειρούν να ψαρέψουν ψήφους από το κόμμα Κασιδιάρη, με αφορμή τη δήλωση του Γραμματέα του ΜέΡΑ25  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ότι τάσσεται κατά του αποκλεισμού από τον Άρειο Πάγο του σχηματισμού «Εθνικό Κόμμα Έλληνες».  

Βαρουφάκης στο Star: Να μην αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη από τις εκλογές!

«Είναι ντροπή να κατηγορεί την Αριστερά», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας, το κόμμα που έχει ακροδεξιά ρητορική  και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι θέλει να εξαφανίσει ό,τι είναι στα δεξιά του. 

Η αντισυστημική ψήφος βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, καθώς  σε ένα άτυπο ντιμπέιτ Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας, αντάλλαξαν βαριές κατηγορίες, με φόντο το κόμμα Κασιδιάρη. 

Τσίπρας: Fake news η συνάντηση με τον Βαρουφάκη στο Σούνιο

Μητσοτάκης: Τσίπρας και Βαρουφάκης ψαρεύουν τις ψήφους του Κασιδιάρη
 

«Όλοι ψαρεύουν. Ο κ. Βαρουφάκης ψαρεύει και ο κ. Τσίπρας ψαρεύει… Θα το πω ευθέως, ο κ. Τσίπρας δεν τόλμησε καν να καταθέσει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για να υπερασπιστεί τη θέση που εκφράζει η συντριπτική πλειοψηφία των δημοκρατικών πολιτών ότι το κόμμα των φονιάδων και του μαχαιροβγάλτη που δολοφόνησε έναν αθώο άνθρωπο, δεν πρέπει να είναι ουσιαστικά στη Βουλή… θέλει να το παίζει δίπορτο» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό Open. 

 

Τσίπρας: Ντροπή του κ. Μητσοτάκη να κατηγορεί την Αριστερά ότι ψαρεύει στην Ακροδεξιά, ενώ έχει Γεωργιάδη, Πλεύρη και Βορίδη στη ΝΔ 

«Ας βγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να παριστάνει τον πολέμιο της ακροδεξιάς που έχει στο εσωτερικό του τον κ. Βορίδη, τον κ. Πλεύρη, τον κ. Γεωργιάδη και να λέει ότι το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα της Αριστεράς, ψαρεύουν στην ακροδεξιά. Είναι ντροπή αυτό. Θα κάτσουμε να αναμετρηθούμε με την παράνοια;» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε εκπομπή του Σκάι.   

Δείτε στο video το πλήρες ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star    

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top