Τσίπρας: Fake news η συνάντηση με τον Βαρουφάκη στο Σούνιο

«Κατά πάσα πιθανότητα θα βγει κυβέρνηση με την απλή αναλογική»

Για fake news έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας δημοσίευμα για συνάντηση με τον Γιάνη Βαρουφάκη στο Σούνιο την Πρωτομαγιά.

«Ναι, πιάσαμε τον Μάη» είπε ειρωνικά, σε συνέντευξη στον Σκάι, και πρόσθεσε: «Αυτές είναι οι μέθοδοι Τραμπ. Βγαίνει το δημοσίευμα, το αναπαράγουν οι “παπαγάλοι” κι αναφέρθηκε και ο κ. Μητσοτάκης σε αυτό. Κατανοώ τον κ. Μητσοτάκη. Έχασε τον Σόιμπλε, του έμεινε το φάντασμα του Βαρουφάκη. Ο έρωτας του Μητσοτάκη για τον κ. Βαρουφάκη είναι μονόπλευρος. Αλλά και ο κ. Βαρουφάκης έχει εμμονές. Δεν κάνω συναντήσεις με αρχηγούς κομμάτων. Όταν γίνουν θα γίνουν φανερά.

Δημοσκόπηση: Κοντά στην αυτοδυναμία η ΝΔ στις δεύτερες κάλπες

«Κατά πάσα πιθανότητα θα βγει κυβέρνηση με την απλή αναλογική»

Ο κ. Τσίπρας εκτίμησε πως με την απλή αναλογική, στις 21 Μαΐου, «κατά πάσα πιθανότητα θα βγει κυβέρνηση» και υπογράμμισε πως «δεν πρέπει να πάμε με χαλαρή ψήφο».

Αλέξης Τσίπρας – Βασίλης Μπισμπίκης: Τι έκαναν οι δύο άνδρες μαζί;

«Το πρώτο με το τρίτο κόμμα θα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση», επεσήμανε.

«Το πρώτο με το τρίτο κόμμα θα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση», είπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας

«Το πρώτο με το τρίτο κόμμα θα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση», είπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας

«Βλέπω μεγάλο αναβρασμό στη δεξιά πολυκατοικία»

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε για άλλη μια φορά πρόσκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τηλεοπτική αντιπαράθεση, ενώ – αναφερόμενος στο θέμα του κόμματος Κασιδιάρη – εκτίμησε πως ο κ. Μητσοτάκης είναι «σε μεγάλο πανικό».

«Πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλο πανικό ο κ. Μητσοτάκης και απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και απέναντι στην αριστερά συνολικά. Εμείς πιστεύουμε ότι οι νεοναζί πρέπει να είναι στην φυλακή αλλά όχι για να κάνουν καμπάνια αλλά γιατί ήταν εγκληματική οργάνωση», είπε, θυμίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει τροπολογία που θα μπορούσε να αποκλείσει κάθε κόμμα που θα είχε στους συνδυασμούς του καταδικασμένους.

Μητσοτάκης: Δέσμευσή μας οι καλύτεροι μισθοί τη νέα τετραετία

«Αν θέλεις να υπερασπιστείς την Δημοκρατία δεν ακολουθείς αντιδημοκρατικές μεθόδους. Ας βγει ο κ. Μητσοτάκης να κάνει τον πολέμιο της ακροδεξιάς όταν έχει στο κόμμα του τον κ. Βορίδη, τον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Πλεύρη», πρόσθεσε, τονίζοντας πως βλέπει έναν μεγάλο αναβρασμό στη «δεξιά πολυκατοικία» με τους αποκλεισμούς κομμάτων, μετά το κόμμα Κασιδιάρη, το κόμμα του κ. Εμφιετζόγλου, το κόμμα της κας Λατινοπούλου: «Αυτή η κινητικότητα δεν είναι φυσιολογική. Βλέπω ότι στη ΝΔ θέλουν να εξαφανίσουν κάθε τι που είναι στα δεξιά τους για να μονοπωλήσουν μία στρατηγική που ξεκίνησε με την φωτογράφιση στον φράχτη του Έβρου».

Ανδρουλάκης: Αν αποτύχω, θα θέσω τον εαυτό μου σε διαδικασία αξιολόγησης

Παράλληλα, στηλίτευσε τις εκτιμήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την κοστολόγηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «κοστίζει το μισό από όσο οι απευθείας αναθέσεις και οι κλειστοί διαγωνισμοί της ΝΔ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top