Επικεφαλής του Επικρατείας της ΝΔ η ψυχολόγος Ειρήνη Αγαπηδάκη

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές 2023 – Τα πρόσωπα «έκπληξη»

Στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η Ειρήνη Αγαπηδάκη, μια προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν σήμερα από τον πρωθυπουργό και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχουν τρεις γυναίκες στις εκλόγιμες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Μητσοτάκης: «Στόχος ο μέσος μισθός στα 1.500 ευρώ στο τέλος της 4ετίας»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέσα στην πρώτη πεντάδα (το 2019 η Νέα Δημοκρατία είχε εκλέξει πέντε βουλευτές Επικρατείας) θα βρίσκονται υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η Ειρήνη Αγαπηδάκη, μια προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η Ειρήνη Αγαπηδάκη, μια προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ψηφοδέλτια Επικρατείας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι θα είναι στη λίστα  

Η μία από τις δύο γυναίκες, που θα συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα, αναμένεται να είναι η Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδη, ιδρύτρια κοινωνικής επιχείρησης και influencer. 

Δημοσκόπηση MRB: Δε βγαίνει το σενάριο της «κυβέρνησης ηττημένων»

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα είναι υποψήφιος και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Σταμάτης. 

Ποια είναι η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, Ειρήνη Αγαπηδάκη 

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη είναι ψυχολόγος, με μεταπτυχιακό στην «Προαγωγή και Αγωγή Υγείας» από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε και το διδακτορικό της δίπλωμα.

Είναι λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Έχει συμμετάσχει ως ερευνητική συνεργάτιδα σε πολλά εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα στα αντικείμενα της πολιτικής δημόσιας υγείας, της προαγωγής ψυχικής υγείας και πρόληψης ψυχικών διαταραχών, καθώς και της πρόληψης των χρόνιων νοσημάτων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top