Κεφαλογιάννη: «Η υπόθεση Γεωργούλη δεν πρέπει να πολιτικοποιείται»

Όσα είπε η βουλευτής της ΝΔ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πολύκροτη υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη που μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες, στην οικογένειά της αλλά και στην πολιτική της καριέρα.

Κεφαλογιάννη για Qatargate: Ο πολιτικός πρέπει να υπηρετεί αρχές και αξίες

Αναφερόμενη στην υπόθεση Γεωργούλη, υποστήριξε ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία, η οποία δεν πρέπει να πολιτικοποιείται. Όπως είπε σχετικά με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της καταγγέλουσας χωρίς τη θέλησή της, υποστήριξε ότι είναι ένας τρόπος που «δεν ενθαρρύνει τα θύματα να βγουν και να καταγγείλουν» παρόμοιες πράξεις. 

«Ο τρόπος που έχει προβληθεί η καταγγέλουσα δε βοηθάει ούτε την ίδια ούτε την οικογένειά της αλλά ούτε τις γυναίκες που έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο. Τα θύματα θα πρέπει να ξέρουν ότι θα προστατεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα μέσα ενημέρωσης» τόνισε. 

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η εξομολόγηση για τον Μίνω Μάτσα και τα δίδυμα

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Να εκλεγούν περισσότερες γυναίκες στη Βουλή»

Μιλώντας για την πολιτική της καριέρα, η Όλγα Κεφαλογιάννη σημείωσε ότι «για τον πολιτικό, η μεγαλύτερη τιμή είναι ο σταυρός προτίμησης, η έγκριση, η εκτίμηση και η ευθύνη που σου αναθέτουν οι πολίτες». 

Αναφερόμενη στον ρόλο των γυναικών στη Βουλή, ζήτησε από τον ελληνικό λαό να στηρίξει τη γυναικεία παρουσία. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top