Ανδρουλάκης με την... πράσινη φανέλα: «Βαριά η φανέλα του ΠΑΣΟΚ»!  

Έκανε δώρο την εμφάνιση του… PASOK FC σε δημοσιογράφο στη Λαμία

Τη «βαριά φανέλα» του PASOK FC δώρισε ο Ανδρουλάκης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης κατά την διάρκεια του Star Forum στη Λαμία, στον δημοσιογράφο Γιώργο Σιμόπουλο, ο οποίος συντόνιζε τη συζήτηση! 

«Καρφιά» Άδωνι για τα αγγλικά του Ανδρουλάκη – Το βίντεο που ανέβασε

Αξίζει να σημειωθεί ότι το PASOK FC  δεν είναι «τρολάρισμα», αλλά υφίσταται ως ερασιτεχνική ποδοσφαιρικής ομάδα, η οποία  μάλιστα κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα το πρωτάθλημα στον ερασιτεχνικό τελικό κυπέλλου 6Χ6 στου Ρέντη. 

O Νίκος Ανδρουλάκης με τη φανέλα του ΠΑΣΟΚ FC στη Λαμία

O Νίκος Ανδρουλάκης με τη φανέλα του ΠΑΣΟΚ FC στη Λαμία 

Ο κ. Ανδρουλάκης πάντως από το Star Forum συνέχισε την κριτική του προς την κυβέρνηση, ενώ ειδικά για τον φράχτη στον Έβρο και τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε: 

Μητσοτάκης από Έβρο: «Θα δώσω μαζί σας τη μάχη και θα είμαι υποψήφιος εδώ»

«Εντοπίζω πάντα στον δημόσιο διάλογο την προσπάθεια διχασμού του ελληνικού λαού. “Είστε με την πανεπιστημιακή αστυνομία ή κατά;” Δεν υπάρχει πανεπιστημιακή αστυνομία. Ήταν μία κοροϊδία του κ. Μητσοτάκη. “Είστε με τον φράχτη ή κατά;” Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτή που ξεκίνησε να οικοδομεί τον φράχτη. Διότι πιστεύουμε ότι οι χώρες έχουν σύνορα. Σύνορα υπάρχουν και στον Έβρο και στη θάλασσα. Όμως, ο κ. Μητσοτάκης λέει τη μισή αλήθεια, προσπαθώντας να εκθέσει τον ΣΥΡΙΖΑ, που έχει εκτεθεί από μόνος του βέβαια. Χρειαζόμαστε τον φράχτη και τη φύλαξη των συνόρων; Ναι. Όμως, αυτοί που του χτυπούν την πλάτη, οι αυστριακοί συνοδοιπόροι του στο Λαϊκό Κόμμα, είναι εκείνοι που του λένε μπράβο για το φράχτη, αλλά έχουν βάλει βέτο για να μην υπάρξει η αναθεώρηση του Κανονισμού του Δουβλίνου ώστε να φύγει το βάρος από την πρώτη χώρα εισδοχής δηλαδή την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία. Γιατί, λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης δεν λέει ότι τέσσερα χρόνια ως Πρωθυπουργός δεν έβαλε ποτέ θέμα στην πολιτική του ομάδα ή στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο; Διότι η ευρωπαϊκή Δεξιά θα του πει “δεν το συζητώ αυτό”. Εμείς λοιπόν ως Σοσιαλδημοκράτες λέμε “ναι” στη φύλαξη των συνόρων, αλλά “ναι” και στην αναθεώρηση του Δουβλίνου, ώστε για όποιον μπαίνει στην Ευρώπη να μην έχει η πρώτη χώρα την ευθύνη. Να την έχει το σύνολο της ΕΕ. Άρα, η αίτηση ασύλου να γίνεται στο σύνολο της ΕΕ».

Χαμός με Λοβέρδο στο ΠΑΣΟΚ: Διαφώνησε με Ανδρουλάκη για τον πρωθυπουργό   

«Η ανάπτυξη της Νέας Δημοκρατίας είναι η ανάπτυξη της προσωρινής και μερικής απασχόλησης» ανέφερε επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, συνεχίζοντας την κριτική του στην κυβέρνηση. «Εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης, που δεν θα είναι αυτό της μερικής απασχόλησης. Αλλά θα είναι ανάπτυξη μακροπρόθεσμης ευημερίας» υποστήριξε ο κ. Ανδρουλάκης.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top