Η Λατινοπούλου ίδρυσε το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» - Στα «κάγκελα» ο Μπογδάνος

Η ονομασία του κόμματος φέρνει νέα κόντρα

Νέο κεφάλαιο στην κόντρα της Αφροδίτης Λατινοπούλου με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο άνοιξε η ίδρυση του κόμματος της πρώτης.

Μετά την διαγραφή της από το κόμμα «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος διέγραψε προ ημερών την ως τότε αντιπρόεδρό του και συνεργάστηκε με τον κατασκευαστή Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, η κυρία Λατινοπούλου ανακοίνωσε το κόμματα «ΠΑΤΡΙΔΑ Αφροδίτη Λατινοπούλου».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής φέρεται να ετοιμάζει να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, μήνυση και αγωγή, ισχυριζόμενος ότι το όνομα είναι κατοχυρωμένο από τον ίδιο στον Άρειο Πάγο και τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Νέο κόμμα ανακοίνωσε ο Μπογδάνος – Αντιπρόεδρος η Λατινοπούλου

Από την πλευρά της κυρίας Λατινοπούλου, φέρεται να απαντούν πως το όνομα του δικού της κόμμα της δεν είναι ακρωνύμιο (το «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» του κ. Μπογδάνου προέρχεται από το Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής) και πως περιέχει και το όνομά της.

Η ίδια, ανακοινώνοντας το κόμμα της, έγραψε πως «ερχόμαστε δυνατά για το μέλλον μας, για την Πατρίδα μας και για τα παιδιά μας».
Παράλληλα, ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα patrida.net μια σειρά στελεχών που απαρτίζουν το κόμμα.

Υπενθυμίζεται πως το «διαζύγιο» της κυρίας Λατινοπούλου με τον κ. Μπογδάνο κάθε άλλο παρά βελούδινο ήταν.

Ο Μπογδάνος διέγραψε τη Λατινοπούλου και συμμαχεί με Εμφιετζόγλου! 

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, σε ανακοίνωσή του είχε αναφέρει πως η πολιτεύτρια διαγράφηκε μετά από συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, με την κυρία Λατινοπούλου να απαντά πως «ήταν ένα κακοστημένο σόου 20 φίλων σου, δεν υπάρχουν υπογραφές».

Μπογδάνος για Λατινοπούλου: «Έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός»

Παράλληλα, επιτέθηκε στον κ. Μπογδάνο για τη συνεργασία με τον κ. Εμφιετζόγλου, λέγοντας πως έχεις αλλάξει 32 θέσεις, το ότι το κάνεις μια ακόμη φορά δεν εκπλήσσει κανέναν».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top