Ο Μπογδάνος διέγραψε τη Λατινοπούλου και συμμαχεί με Εμφιετζόγλου! 

Διεργασίες, συμμαχίες  και διαμάχες στα δεξιά της Δεξιάς  

Μπογδάνος Λατινοπούλου

Ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοίνωσε τη διαγραφή της αντιπροέδρου Αφροδίτης Λατινοπούλου, λόγω της αντίδρασής της στην απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση συνεργασίας στις εκλογές από την Πατριωτική Ένωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Νέο κόμμα ανακοίνωσε ο Μπογδάνος – Αντιπρόεδρος η Λατινοπούλου 

Η πρόταση υπερψηφίσθηκε με ψήφους 9-1, με την κυρία Λατινοπούλου να μειοψηφεί, αλλά και να ασκεί σκληρή κριτική στον Κ. Μπογδάνο για την απόφαση,  κάνοντας λόγο σε ανάρτησή της στο instagram  για «ξεπούλημα του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α», ενώ άσκησε κριτική στον πρώην βουλευτή της ΝΔ ότι «έχει αλλάξει 32 κόμματα και θέσεις». 

Η ανάρτηση της Α. Λατινοπούλου στο instagram με την οποία ασκεί κριτική στον Κ. Μπογδάνο

Η ανάρτηση της Α. Λατινοπούλου στο instagram με την οποία ασκεί κριτική στον Κ. Μπογδάνο 

Μάλιστα η Α. Λατινοπούλου κατηγόρησε τον Κ. Μπογδάνο ότι έσβησε το σχόλιο της από τη σελίδα του «γιατί τον ενοχελί η αλήθεια» .  

«Η κα Λατινοπούλου με τη στάση της έδειξε πως δεν αποδέχεται τη δημοκρατική λειτουργία και τις διαδικασίες που ορίζονται από το καταστατικό του κόμματος και ως εκ τούτου διεγράφη από την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» ανακοίνωσε το κόμμα του κ. Μπογδάνου, που διατύπωσε αιχμές για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, «για πολυδιάσπαση που επιδιώκεται από όλους εκείνους που εξυπηρετούν φιλοκυβερνητικές πολιτικές». 

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναλαμβάνει πάντως τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του κοινού σχήματος, ενώ οι αξιωματούχοι του κόμματός του, εντάσσονται στον κοινό μηχανισμό και όλοι  οι υποψήφιοί του  στο κοινό ψηφοδέλτιο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top