Μπογδάνος για Λατινοπούλου: «Έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός»

Μαίνεται η κόντρα μετά το… «διαζύγιο»

Όσα δήλωνε πριν από λίγο καιρό για την Αφροδίτη Λατινοπούλου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος - ΑΝΤ1

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον πρόεδρο του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά από τη διαγραφή της δεύτερης από το κόμμα. 

 

 

«Έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός», έγραψε στο Twitter ο κ. Μπογδάνος, ποστάροντας ταυτόχρονα και μια σειρά από έγγραφα με την πρόταση που έκανε το κόμμα του στην κ. Λατινοπούλου, ώστε να γίνει αντιπρόεδρος του νέου κομματικού σχηματισμού μετά από τη συνεργασία της ΠΑΤΡΙ.ΔΑΣ με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Ο Μπογδάνος διέγραψε τη Λατινοπούλου και συμμαχεί με Εμφιετζόγλου! 

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο η απάντηση της Α. Λατινοπούλου ήταν «δε με ενδιαφέρει να μπούμε στη Βουλή», απορρίπτοντας την πρότασή του. 

«Στη διαγραφείσα Λατινοπούλου προτάθηκε η αντιπροεδρία του συνασπισμού και η Α΄ Θεσσαλονίκης. Είπε  “δεν με ενδιαφέρει να μπούμε βουλή”. Έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός, υπονόμευσε την ΠΑΤΡΙ.ΔΑ έχοντας ήδη έτοιμο δικό της κόμμα. Για τις συκοφαντίες της θα κινηθούμε νομικά», έγραψε στο Twitter ο Κ. Μπογδάνος.

Νέο κόμμα ανακοίνωσε ο Μπογδάνος – Αντιπρόεδρος η Λατινοπούλου

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου από την πλευρά της αντέδρασε στη συνεργασία της ΠΑΤΡΙ.ΔΑΣ με το κόμμα του κ. Εμφιετζόγλου, καταγγέλλοντας ότι δεν έγινε πολιτικό συμβούλιο, αλλά υπέρ της συνεργασίας ψήφισε «μια παρέα του Κ. Μπογδάνου».

Μετά από αυτά ο επικεφαλής της ΠΑΤΡΙ.ΔΑΣ τη διέγραψε από το κόμμα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top