Νίκος Παππάς: Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ παρά την καταδίκη;  

Τα ερωτήματα που γεννώνται μετά την αμετάκλητη καταδίκη του

Τα ερωτήματα που γεννώνται για το αν θα είναι τελικά υποψήφιος ο Νίκος Παππάς με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την καταδίκη του   


Στα  δύο ερωτήματα που γεννώνται μετά την καταδίκη του Νίκου Παππά από το Ειδικό Δικαστήριο απάντησε ο Πέτρος Μποτσαράκος στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Ειδικό Δικαστήριο: Δύο χρόνια φυλάκιση σε Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

Τα ερωτήματα για την υποψηφιότητα του Νίκου Παππά με τον ΣΥΡΙΖΑ    

Τα ερωτήματα είναι:  

1.  Θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο κ. Παππάς;

2. Πώς γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ που κατεβαίνει στις εκλογές με το σύνθημα Δικαιοσύνη παντού να μην αναγνωρίζει, ουσιαστικά, τη δικαστική απόφαση;

Ο αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ του Star υπενθύμισε ότι ο  Νίκος Παπάς έσπευσε αμέσως μετά την καταδίκη του να δηλώσει ότι η απόφαση θα κριθεί από τον λαό,  προαναγγέλλοντας δηλαδή ότι θα είναι υποψήφιος. 

Ειδικό Δικαστήριο: Νόμιμη η δημοσιοποίηση των SMS Παππά σε Καλογρίτσα  

Κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις της και η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επανειλημμένως ζητήσει την απομάκρυνση από τα ψηφοδέλτια στελεχών  άλλων κομμάτων, για τα οποία προκύπτουν ζητήματα πριν καν τα ζητήματα αυτά διερευνηθούν.

 Όμως εδώ έχουμε κάτι πολύ χειρότερο. Μια ομόφωνη καταδίκη  από 13 ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς που είναι αμετάκλητη, για μεθοδεύσεις στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ώστε να δημιουργηθεί το ΣΥΡΙΖΑ Channel.  Δηλαδή καταδίκη με απαξία για κομβικο θέμα λειτουργίας της Δημοκρατίας. 

Αντεπίθεση ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ με νέα στοιχεία Χρ. Καλογρίτσα για Νίκο Παππά  

Συνεπώς, όπως πρόσθεσε ο Π. Μποτσαράκος, είναι τουλάχιστον παράδοξο να διατηρείται ο Νίκος Παπάς στα ψηφοδέλτια.  Όταν μάλιστα το βασικό σύνθημα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι δικαιοσύνη παντού κι όταν ο κύριος Τσίπρας με αφορμή τις υποκλοπές και τις κινήσεις του προέδρου της ΑΔΑΕ δήλωνε ότι ευτυχώς υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα. 

 

«Τελικά υπάρχουν δικαστές; Γίνονται σεβαστές οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης; Κι αν δεν αναγνωρίζονται ομόφωνες αποφάσεις ανώτατων δικαστών τότε για ποια δικαιοσύνη μιλάμε,  για αυτή που συμφέρει τον καθένα κάθε φορά; Το ζήτημα αυτό  τίθεται πλέον και από το κυβερνών κόμμα και από στελέχη άλλων κομμάτων» τόνισε ο αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top