Μήνυση Θεοδωρικάκου στον απόστρατο αστυνομικό για την υποθέση του γιου του

«Θα τους πάω μέχρι τέλους»

Μήνυση εναντίον του απόστρατου αστυνομικού που κατήγγειλε συγκάλυψη σε υπόθεση του γιου του κατέθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

Όπως είχε προαναγγείλει και ο ίδιος ο υπουργός στον ΑΝΤ1 μετέβη μαζί με τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια, στον Άρειο Πάγο και κατέθεσε τη μήνυση. 

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για καταγγελίες: «Αναπαραγωγή ψεμάτων»

«Υπέβαλα μήνυση προ ολίγου εναντίον του αποστρατευθέντα αξιωματικού για την άθλια σκευωρία με ψέματα και συκοφαντίες εις βάρος μου. Θα τους πάω μέχρι τέλους. Με την τιμή και την υπόληψη του γιου και της οικογένειας μου δε θα αφήσω κανέναν να παίζει. Αποκαλύφθηκαν όλα και θα αποκαλυφθεί ποιος κρύβεται από πίσω. Έχει λάμψει η αλήθεια. Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη», είπε ο υπουργός.

Ο συγκεκριμένος απόστρατος αστυνομικός είχε καταγγείλει τον υπουργό ότι φέρεται να συγκάλυψε υπόθεση ναρκωτικών, στην οποία εμπλεκόταν ο γιος του. 

Θεοδωρικάκος: Άθλιο το δημοσίευμα για τον γιο μου

Την Κυριακή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με ανάρτησή του στο Facebook είχε αποδώσει τις καταγγελίες στις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ, καθώς όπως ανέφερε ο εν λόγω αξιωματικός της αστυνομίας κατέθεσε στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων τις καταγγελίες, το ίδιο βράδυ που αποστρατεύτηκε.

Για την υπόθεση μήνυση κατέθεσε και ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης και τέως αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης, καθώς στις καταγγελίες αναφερόταν πως αυτός ήταν που παρενέβη για την συγκάλυψη της υπόθεσης, πριν από δύο χρόνια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top