Μητσοτάκης για πρόταση μομφής: Καλοδεχούμενη για να συγκριθούμε!  

«Προκαλούσα τον κ. Τσίπρα πολλούς μήνες να την κάνει, το αποφάσισε τώρα» 

«Καλοδεχούμενη η πρόταση» σχολίασε για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατάθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Κρήτη όπου πραγματοποιεί περιοδεία. 

Πρόταση μομφής καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ!

«Η αλήθεια είναι ότι τον προκαλούσα πολλούς μήνες να την κάνει, αποφάσισε να την κάνει τώρα. Πάρα πολύ καλή ευκαιρία να επαναβεβαιώσουμε τη συνοχή της Κ.Ο., αλλά κυρίως να συγκρίνουμε πεπραγμένα τετραετιών. Δεν θέλω σύγκρουση, αλλά σύγκριση. Ελάτε να συγκρίνουμε τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και τι εμείς» τόνισε ο πρωθυπουργός.   

Τσίπρας: Κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης

«Είμαστε απολύτως έτοιμοι για τη μεγάλη κοινοβουλευτική μάχη και εύχομαι οι πολίτες να προσπεράσουν το νέφος της τοξικότητας και του πολωμένου πολιτικού λόγου και να αντιληφθούν ποιοι είναι αυτοί που μπορούν πραγματικά να τους μιλήσουν για το μέλλον τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προτάσεις» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.   

Παρακολουθήσεις: Ο Ράμμος απαντά στον Οικονόμου για τη συνάντηση με Τσίπρα

Ο πρωθυπουργός δήλωσε επίσης ότι «την Παρασκευή θα ξαναπάρουμε ψήφο εμπιστοσύνης και μέχρι να προκηρύξουμε τις εκλογές θα συνεχίσουμε κανονικά τη δουλειά μας».

Αντεπίθεση ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ με νέα στοιχεία Χρ. Καλογρίτσα για Νίκο Παππά  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top